GoLevi.fi

Pieni, rauhallinen hotelli tarjoaa kodikasta mukavuutta Levin keskustassa. Hotellin valikoimiin kuuluu kolme yksilöllistä ravintolatilaa, modernit kokoustilat, 100 vuodepaikkaa 35 huoneessa ja lisäksi 16 erittäin korkeatasoista lomahuoneistoa, joissa on majoitustilaa yhteensä 155 hengelle.

Valoisat ja tilavat huoneet on sisustettu luonnonläheisesti rauhallisin sävyin. Huoneista avautuu näkymä joko Levin rinteisiin tai hotellin omaan poroaitaan, joka valaistaan talvisin. Huoneistot sijaitsevat rauhallisella paikalla hotellin välittömässä läheisyydessä. Hyvin varustelluihin huoneistoihin majoittuu mukavasti ja tilasta tinkimättä 7 – 14 henkeä. Hotellin rakennukset muodostavat kylämäisen alueen, jonka keskellä on myös aito osin maan alle rakennettu turvekammi. Lyhyen kävelymatkan päässä löytyvät tunturikylän palvelut, laskettelurinne ja Kätkätunturin ulkoilureitit.

Katso 360 panoraama Hotel K5 Levin aulastaTutustu 360 panoraamanäkymään Hotel K5 Levin aulasta tai pihan poroaitauksesta Levi Skyview palvelun avulla.

 

tripadvisorKansainvälinen, maailman suurin matkailusivusto TripAdvisor ja sen käyttäjät ovat palkinneet Hotel K5 Levin korkeasta palvelutasosta ja laadukkuudesta sertifikaatilla.

venere Hotel K5 Levi