GoLevi.fi

Hotel Levi Panorama on Levin ainoa rinnehotelli, joka tarjoaa asiakkailleen korkeatasoista majoitusta ja palvelua.

Panorama sijaitsee Levitunturin laella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta. Maisemat hotellilta kantavat aina Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti.

Levin upeat kesä- ja talviaktiviteetit ovat monipuoliset, mm. laskettelurinteet aukeavat aivan hotellin vierestä ja golf-kentälle ajaa muutamassa minuutissa.

Ravintola Okta vie kulinaristiselle makumatkalle maailman ympäri. Tarjolla on niin aidot poron käristykset kuin eksoottisemmatkin maailman mausteet.

Gold Digger Bar & Lounge sijaitsee hotellin kattokerroksessa ja tarjoilee suussasulavia fondue- ja raclette-herkkuja lappilaisella kosketuksella. Ja jos ajankohta on oikea, luonto huolehtii viihdykkeestä revontulien muodossa.

Kokous- ja kongressikeskus Levi Summitin huippulaadukkaat tilat ovat kätevästi lyhyen yhdyskäytävän päässä. Yhdessä Hotel Levi Panoraman kanssa Levi Summit tarjoaa loistavan yhdistelmän majoituskapasiteettia ja erilaisia kokouspalveluita.

Tervetuloa!

 

Katso 360 panoraama näkymä Hotel Levi Panoraman pihaltaTutustu 360 panoraamanäkymään Hotel Levi Panoraman pihalta tai aulasta Levi Skyview palvelun avulla.

 

FinnairPlushansel 150ets-fi