Alla olevat ohjelmapalvelut toteuttaa Lapland Safaris West Oy.

1. Vaellus keskiyön auringon alla

To, la | klo 21:30 – 00:30

Nautinnollinen ja rentouttava vaellusretki Levin yöttömässä yössä. Tämä vaellus sopii kaikille ja antaa mahdollisuuden kokea yöttömän yön ilmiön, joka on nähtävillä vain Napapiirin yläpuolella. Hintaan sisältyy välipala tulen ääressä ja malja auringolle keskiyöllä. Ethän unohda aurinkolaseja!

Kesto: 3 tuntia
Hinta: € 69 / henkilö
Toteutus: 1.6.-31.7.2017

 

2. Keskiyön auringon retki kesämökille

Ke, pe | klo 19:30 – 00:30

Tällä retkellä on mahdollisuus kokea lappilainen elämäntapa sekä Lapin luonnon aarteet. Luonto on lähellä paikallisten sydäntä ja tällä retkellä pääsemme kokemaan eturivin paikoilta Lapin luonnon tärkeyden, hiljaisuuden ja kauneuden sekä oppimaan kiehtovia uusia erätaitoja! Aloitamme retken autokuljetuksella luonnonhelmaan, jonka jälkeen on aika hypätä soutuveneeseen, jonka oppaamme soutaa kuvankauniin järven yli perinteiselle suomalaiselle kesämökille. Mökillä meitä odottaa rentouttava ilta keskiyön auringon alla, kun lämmitämme puusaunan, haemme puhdasta lähdevettä, teemme tulen sekä nautimme iltapalan kuunnellen oppaan tarinoita Lapin luonnosta. Pääsemme myös kokeilemaan kalaonnea sekä nauttimaan löylyistä perinteisessä saunassa! Saunan ohessa on mahdollisuus pulahtaa virkistävään järveen. Paluumatkalla pysähdymme Levitunturin huipulla ja kilistämme maljan keskiyön auringolle ennen autokuljetusta takaisin Levin keskustaan.

Kesto: 5 tuntia 
Hinta: € 139 / henkilö (max 12 henkilöä)
Toteutus: 1.6.-31.7.2017

3. Päiväretki kesämökille

Ti, la | klo 10:00 – 15:00

Tällä retkellä on mahdollisuus kokea lappilainen elämäntapa sekä Lapin luonnon aarteet. Luonto on lähellä paikallisten sydäntä ja tällä retkellä pääsemme kokemaan eturivin paikoilta Lapin luonnon tärkeyden, hiljaisuuden ja kauneuden sekä oppimaan kiehtovia uusia erätaitoja! Aloitamme retken autokuljetuksella luonnonhelmaan, jonka jälkeen on aika hypätä soutuveneeseen, jonka oppaamme soutaa kuvankauniin järven yli perinteiselle suomalaiselle kesämökille. Mökillä vietämme rentouttavan päivän, kun kokeilemme kalaonnea, poimimme kauden marjoja tai sieniä, haemme puhdasta lähdevettä, teemme tulen ja lounastamme yhdessä oppaan kanssa sekä kuuntelemme kiehtovia tarinoita Lapin arktisesta luonnosta ja elämästä. Päivän aikana on myös mahdollisuus pulahtaa virkistävään järveen! Akut ladattuina sekä mukavat muistot mukanamme soudamme järven yli takaisin auton luo ja palaamme Levin keskustaan.

Kesto: 5 tuntia
Hinta: € 115 / henkilö
Toteutus: 1.6.-30.10.2017

 

4. Retki Pallas-Yllästunturin kansallispuistoon

Ma, ti | klo 9:00 – 13:00

Euroopan puhtain ilma on mitattu Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa, vain 40 minuutin ajomatkan päässä Leviltä. Lähde mukaamme aloittelijallekin sopivalle vaellusretkelle Lapin henkeäsalpaaviin tunturimaisemiin! Pääsemme nauttimaan raittiista ja puhtaasta ilmasta sekä kuulemaan tarinoita koskemattomasta lappilaisesta luonnosta. Retkellä on mahdollisuus vierailla kiehtovassa luontokeskuksessa, jossa on lisää kiinnostavaa tietoa alueen kasvistosta ja eläimistöstä. Teemme myös tulen eräoppaan kanssa ja grillaamme makkaroita tulen äärellä lämmitellen. Keuhkot täynnä puhdasta ilmaa ja kauniit maisemat mielessämme suuntaamme takaisin Leville autokuljetuksella.

Kesto: 4 tuntia
Hinta: € 89 / henkilö
Toteutus: 1.6.-30.11.2017

 

5. Retki huskytilalle

Ke, la | klo 10:00 – 12:00

Lyhyen autokuljetuksen jälkeen saavumme huskytilalle, jossa meidät vastaanottavat suloiset rekikoirat, jotka viettävät hyvin ansaittua kesälomaa. Pääsemme lähelle koiria ja kuulemme kiehtovia tarinoita huskien ympärivuotisesta elämästä ja siitä, kuinka ne rakastavat juosta talvella. Nautimme myös makkarat ja kuumat mehut tulen äärellä perinteisessä kodassa ennen paluuta takaisin Leville.

Kesto: 2 tuntia
Hinta: € 49 / henkilö
Toteutus: 1.6.-30.11.2017

 

6. Fatbike-pyöräretki

To, su | klo 10:00 – 13:00

Nautinnollinen ja rentouttava pyöräretki Levitunturin kauniissa luonnossa. Tämä retki soveltuu kaikille ja se toteutetaan läskipyörillä, joilla pääsee mukavasti näkemään Levin upeimpia paikkoja! Retkellä ajamme yhdessä oppaan kanssa pitkin rauhallisia teitä ja metsäpolkuja sekä kuulemme kiehtovia tarinoita Lapin luonnosta ja paikallisten elämästä.

Kesto: 2 tuntia
Hinta: € 59 / henkilö
Toteutus: 1.6.-30.11.2017

 

KAUDEN ERIKOISET - REVONTULIOHJELMAT

7. Revontuliretki Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa

Ma, to | klo 20:30 – 00:30 (1.9.-30.11.2017)

Euroopan puhtain ilma on mitattu Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa, vain 40 minuutin ajomatkan päässä Leviltä. Se on myös yksi parhaista paikoista revontulien katseluun! Lähde mukaamme metsästämään revontulia rauhallisella kävelyretkellä nauttien Tunturi-Lapin henkeäsalpaavista maisemista koskemattomassa luonnossa. Retken aikana teemme eräoppaan kanssa tulen, jonka äärellä nautimme kuumat juomat ja grillaamme makkarat. Vaikka emme olisikaan onnekkaita ja näkisi revontulia, oppaamme kertoo meille lisää revontulista, elämästä Lapissa sekä kansallispuiston erityisestä kasvistosta ja eläimistöstä. Keuhkot täynnä puhdasta ilmaa on aika suunnata autokuljetuksella takaisin Leville.

Kesto: 4 tuntia
Hinta: € 89 / henkilö
Toteutus: 1.9.-30.11.2017

8. Revontuliretki kelluen

Ti, pe | klo 21:30 – 23:30/00:30 (1.9.-30.11.2017)

Tällä ainutlaatuisella iltaretkellä on mahdollisuus kokea revontulien metsästys kelluen kuivapuvussa yhdessä Levin kauniimmista järvistä! Kelluvat kuivapuvut puemme omien vaatteiden päälle, ja ne pitävät meidät kokonaan kuivana ja lämpimänä, kun vuorotellen kellumme tyynessä järvessä kuunloisteessa. Jos olemme onnekkaita, pääsemme näkemään kirkkaan tähtitaivaan ja revontulien loimun tänä taianomaisena iltana. Retken aikana rentoudumme myös tulen äärellä kuunnellen tarinoita Lapista ja revontulista, sekä nautimme herkullisen iltapalan.

Kesto: 2-3 tuntia
Hinta: € 130 / henkilö
Toteutus: 1.9.-30.11.2017
Tämä retki soveltuu yli 15-vuotiaille.

 

Varaukset ja tiedustelut

Hotel Levi Panoraman vastaanotto:
016 336 3000 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ohjelmat toteuttaa Lapland Safaris West LTD Levi (Keskuskuja 2, 99130 Sirkka).

 

Ehdot

Voimassaolo:

Nämä safarit toteutetaan Levillä aikavälillä 1.6.2017-30.11.2017, ellei ohjelmakuvauksessa toisin mainita. Ohjelmat ovat taattuja viikkolähtöjä. Kaikkien safarien minimiosallistujamäärä on 2 aikuista. Huomioithan, että nämä ohjelmat (lukuun ottamatta Retkeä huskytilalle) ovat toteutettavissa ainoastaan ennen lumen tuloa.

Ohjelmat toteuttaa Lapland Safaris West LTD Levi (Keskuskuja 2, 99130 Sirkka).

Lapset

Lapset (4-14-vuotiaat) saavat 50% alennuksen näistä hinnoista.

Tapaamispaikka safareille

Tapaamispaikka vahvistetaan varauksen yhteydessä.

Yleiset ehdot

Safarit toteutetaan säävarauksella ja ohjelman sisällön järjestys voi vaihtua. Vastuullisena safarin järjestäjänä Lapland Safaris West Oy pidättää oikeudet muuttaa safarien hintoja, kestoja ja sisältöä ilman ennakkoilmoitusta. Lapland Safaris West Oy pidättää oikeuden keskeyttää safari mikäli osanottaja osoittaa käyttäytymisellään, että hänestä on mahdollista vaaraa itselleen tai muille asiakkaille tai jos hänen terveydentilansa sitä vaatii. Ennakkoon maksettuja safareja ei hyvitetä.

Mikäli ohjelmaan osallistuminen vaatii erityisjärjestelyjä (esim. lisäkuljetuksia paikan päälle), Lapland Safaris West Oy ei vastaa näistä lisäkustannuksista.

Tärkeä huomio keskiyön auringosta:

Huomioithan, että keskiyön aurinko on virallisesti näkyvillä hyvällä säällä 29.5.-15.7., mutta yöt ovat pitkiä ja valoisia pitkälle elokuuhun saakka.