Café Panorama Laavu - Uusi maisemakahvila Levillä

Café Panorama Laavu palvelee lumettomana aikana tilauksesta. Avaamme ovet kahvilana jälleen talvikaudelle 2017-2018.

Kesän ja syksyn viikko-ohjelmassa perjantaisin tarjolla tarinailta Laavulla! Päivitämme pian lisätietoja.

Uusi, kaudelle 2016-2017 avattu Café Panorama Laavu on Levin eturinteen vieressä sijaitseva ainutlaatuinen näköalapaikka. Laavulle johtaa 300 metrin mittainen, tunnelmallisesti valaistu maisemapolku Levi Summitin parkkipaikalta. Laavulla voit nauttia esimerkiksi kuumia juomia, muurinpohjanlättyjä tai makkaraa. Upeat maisemat kantavat aina Pallakselle asti!

Laavun sydämen muodostaa elävä tuli, jonka lämmössä voi nauttia maisemista pidempäänkin. Tunturimetsän suojista voi pimeällä ihailla taivaalla näkyviä revontulia tai kesällä hehkuvaa keskiyön aurinkoa. Laavussa olet säältä suojassa, sillä sen etuseinä on tehty lasista. Laavun vieressä on myös lintutorni, johon nousemalla näet vieläkin kauemmas Lapin tunturimaisemiin.

Hotel Levi Panorama piha | Tunturitie 205, Levi
Puh. 016 336 3000 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kipinämikkomme on paikalla myymässä suolaisia ja makeita herkkuja sekä juomia. Laavu on avoinna päivittäin. Järjestämme Laavulla tilauksesta myös ruokailuja ryhmille – miltä kuulostaisi nuotion ääressä herkuteltu, keittiömme loihtima Lapin misokeitto tai vaikkapa loimulohi? Laavulla on A-oikeudet.

Asiakaspaikkoja
Kahvila: 40
Illalliset: 20
Erityistä ravintolassa: maisemalaavu, laavukahvila lasiseinä, avotuli, hirsirakennus, kulku Laavulle maisemapolkua pitkin, revontulipolku/keskiyön auringon polku, maisemat pohjoiseen, elämysravintola