GoLevi.fi

Miten onnistuimme?

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää.
Haluamme, että asiakkaamme viihtyvät meillä.

Kerro meille missä onnistuimme tai missä meni vikaan.

Hotellivieraat Kokousvieraat

Kiitos palautteestasi!

How did we do today?

We want our guest to enjoy their stay.

Please give feedback and help us to improve our services.

Hotel guests Meeting guests

Thank you for your feedback!

Lue Levin mielenkiintoisimmat jutut GoLeviGo! -lehdestä

 

Todellinen huippukokous – Levi Summit

Miksi kokous juuri Levi Summitissa?

Levin tunturikylän yllä, rinteessä sijaitseva Tapahtumakeskus Levi Summit tarjoaa Lapin upeimmat puitteet kokouksien järjestämiseen ympäri vuoden. Monipuoliset tilat mitä upeammilla maisemilla luovat täydelliset puitteet unohtumattomien juhlien ja tilaisuuksien järjestämiseen.

Oli kyseessä sitten kokous, Tyky-päivät, messut tai yksityistilaisuus, monipuoliset ja muunneltavat tilamme sekä ammattitaitoinen henkilökuntamme takaavat onnistuneen tapahtuman. Käytössäsi on viimeisintä teknologiaa edustava kokoustekniikka.

Korkeatasoinen Hotel Levi Panorama Levi Summitin yhteydessä tarjoaa tyylikkään majoituksen 169 huoneen kera sekä laadukkaat ravintolapalvelut niin kokouksiin kuin upeille illallisille. Tutustu esimerkkimenuun täällä.

Leville pääsee vaivattomasti suoralla lennolla Helsingistä Kittilään. Matka-aika on ainoastaan 1,15h ja lentokentältä pääset 15 minuutissa Leville. Vaihtoehtoisesti voi tulla junalla Kolariin ja Rovaniemelle, joista on bussiyhteydet Leville.

Levi tarjoaa jokaiselle vuodenajalle loputtoman määrän aktiviteetteja, joita voit yhdistää tapahtumaasi. Talvisin voi esimerkiksi lasketella, hiihtää, lumikenkäillä, lähteä koiravaljakkoajaelulle tai osallistua vauhdikkaaseen laserpeliin ulkona. Kesäaikaan voi lähteä tutustumaan luontoon jalkaisin, pyörillä, ratsastaen tai vesiteitse esimerkiksi meloen. Levillä on myös mm. luonnonkaunis 9-reikäinen Levi Golfin golfkenttä, seikkailupuisto ja frisbeegolfrata. Tutustu kokonaisuudessaan Levin aktiviteettitarjontaan täältä.

Lue lisää Levi Summitista ja kuinka se voi sinua palvella

Summit Nordic -kokoustilatKoko m²Paikkoja
1 tila käytössä 35-55 10 - 30
2 tilaa yhdistettynä 90-110 30 - 68
3 tilaa yhdistettynä 145-165 60 - 96
4 tilaa yhdistettynä 200-220 90 - 128
5 tilaa yhdistettynä 255-275 110 - 160
6 tilaa yhdistettynä 310 120 - 180
Spiella Café & Restaurant 140 n. 70
Bankettiruokailut   n. 450
 

Ota yhteyttä, me autamme sinua luomaan unohtumattoman tilaisuuden.

Levi Summit

Tunturitie 205, 99130 Levi
Puh. 016 336 3000

Myyntipalvelu

Ryhmä- ja kokousvaraukset, tapahtumat
ma-pe klo 9-16

Puh. 040 456 2059
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.


Kittilän Ihmiset ry on järjestänyt useita hyvänmielen tapahtumia niin Levi Summitissa kuin Hotel Levi Panoramassa. Viimeisimpänä elokuussa 2018 järjestettiin illallistanssitapahtuma, joka oheisohjelmineen keräsi kaikkineen noin 250 osallistujaa. ”On ollut ilo huomata kuinka sujuvasti ja joustavasti kaikki suunniteltu on toteutunut. Meistä tuntuu, että koko talon henkilökunta on paneutunut kanssamme tähän tilaisuuteen ja se on hyvä tunne!”
- Kittilän Ihmiset ry

"Levi Summitin tilat taipuivat loistavasti PUOti kiinni ja TILA myyntiin -Suomen kiertueen tapahtumapaikaksi. Esitykseen saapui hiihtolomien 2019 aikaan lähes kolmesataa huumorinystävää viettämään nauruntäyteistä iltaa. Keikan asiakaspalaute oli innostunutta ja esiintyjäkin nautti täysin rinnoin!"
- Jukka Puotila


Kokouskeskus Levi Summit

Kokous- ja kongressikeskus Levi Summitissa järjestät onnistuneet kokoukset ja tapahtumat ainutlaatuisessa ympäristössä. Muunneltavat tilat ja laadukas kokoustekniikka mahdollistaa tapahtumat pienistä tapaamisista yli 400 hengen konferensseihin ja 1000 henkilön näyttelyihin. Aulapalvelumme pitää huolta kokousvieraiden hyvinvoinnista ja viihtyvyydestä. Autamme myös kokouksen käynnistämisessä sekä tutustutamme kokouksessa tarvittaviin laitteisiin.

Valittavanasi on kaksi tasokasta, mutta erilaista hotellia Levillä: Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi sekä Levi Summitin palvelut. Tarjoamme sopimushinnat perustuen majoitusvolyymiinne ja keskitettyihin ostoihin myös kokouspuolella.

Kysy lisätietoja myös GoLevi.fi-yrityssopimuksestamme.

Tarjouspyyntö »
Levi Summit 360° »
Varaus- ja peruutusehdot »
Tilat ja tekniikka

Levi Summit Nordic -kokoustilat

Levi Summitissa on kuusi upeaa Summit Nordic -kokoustilaa, joista avautuvat huikeat näkymät Tunturi-Lappiin. Muunneltavat tilat voidaan jakaa äänieristävillä seinillä 20-30 hengen kokoustiloihin tai yhdistää monipuolisesti keskenään, jolloin tilat soveltuvat suurellekin ryhmälle. Aula- ja kahvilatiloihin yhdistettävät kokoustilat muuntuvat helposti messujen näyttelyalueeksi, juhlatilaksi ja banketti-illallisiin. Kokoustiloissa on kattava, helppokäyttöinen kokoustekniikka ja tilojen video- ja äänentoistojärjestelmät ovat yhdistettävissä toisiinsa.

Kokoustiloissa on fläppitaulu sekä seuraavat AV-laitteet: kiinteä dataprojektori, piirtoheitin, DVD, (TV), valkokangas, langaton internetyhteys sekä puheäänentoisto.

Levi Summit Nordic kokouspaketit

Puolipäiväpaketti, ilman lounasta 21 €/hlö

 • Kokoustila 1-4 tuntia, joko aamu- tai iltapäivällä
 • 1 x kokouskahvi/tee sekä makea tai suolainen kahvileipä

Puolipäiväpaketti, lounaalla 32€/hlö

 • Kokoustila 1-4 tuntia, joko aamu- tai iltapäivällä
 • 1 x kokouskahvi/tee ja makea tai suolainen kahvileipä
 • Kokouslounas Ravintola Oktassa (alku-, pää- ja jälkiruoka)

Kokopäiväpaketti, 38€/hlö

 • Kokoustila 5-10 tuntia
 • 2 x kokouskahvi/tee ja makea tai suolainen kahvileipä
 • Kokouslounas Ravintola Oktassa (alku-, pää- ja jälkiruoka)

Kokouspaketit sisältävät

 • Kokoustilavuokra – käytettävissä yksi yhtenäinen tila kalustettuna luokka-, teatteri-, tai diplomaattimuodossa
 • AV-perusvälineistö: dataprojektori, WLAN, dvd-soitin Kokouspaketin mukaiset tarjoilut kiertävän tarjoilulistan mukaan
 • Aulapalvelut
 • Lehtiöt ja kynät

Ryhmätyötilat erillisveloituksesta 120 - 500€/tila/päivä. Kokouspaketit minimi 10 hlöä. Hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Summit Nordic -kokoustilatKoko m²Paikkoja
1 tila käytössä35-5510 - 30
2 tilaa yhdistettynä90-11030 - 68
3 tilaa yhdistettynä145-16560 - 96
4 tilaa yhdistettynä200-22090 - 128
5 tilaa yhdistettynä255-275110 - 160
6 tilaa yhdistettynä310120 - 180
Cafe Spiella140n. 100
Bankettiruokailut   n. 500

Levi Summit Auditoria (Tilat ja tekniikka)

Kattavalla esitystekniikalla varustetun, 436 istumapaikkaisen auditorion kruununa on 140 m2 näyttämö. Auditorio on jaettavissa äänieristävällä seinällä kahteen osaan. Etuosassa on 220 kiinteää, työtasolla varustettua istumapaikkaa ja takaosan kokoonpantavassa katsomossa 216 istumapaikkaa. Takaosaa on mahdollista käyttää myös tasalattiaisena kokous- tai näyttelytilana yhdessä tai erikseen etuosan auditorion kanssa.

Auditorion EAW:n line array -kaiutinjärjestelmä kattaa koko auditorion. Järjestelmä on suunniteltu niin puhe- kuin konserttiäänentoistoon. Salissa on myös langaton mikrofonijärjestelmä usean puhujan yhtäaikaiseen langattomaan mikityksen esim. paneelikeskustelua varten. Auditorion valaistukseen on käytössä monen tyyppisiä liikkuvia valaisimia, joilla on mahdollisuus luoda tilaisuuteen sopiva tunnelma värein, kuvioin ja liikkein. Valaiseminen ei rajoitu ainoastaan lavalle vaan auditorion tilan valaisuun voidaan käyttää yli 70 LED-valaisinta, joita on sijoitettu sekä kattoon että seinille.

Moderni auditorio toimii myös 3D-elokuvateatterina. Lavalla on 12 x 6 m valkokangas, johon voi projisioida 2-3 erillistä kuvaa vierekkäin. Kuvalähteenä projektoreille voidaan käyttää tietokonetta, DVD-soitinta tai TV-signaalia.

Levi Summitissa on keskusradiojärjestelmä, joka mahdollistaa radion ja CD-levyjen soiton sekä kuulutukset. Keskusradion avulla musiikki ja kuulutukset hoituvat ympäri taloa.

Auditoria -tilatKoko m²
Koko auditoria470436
Etuosa215220
Näyttämö140

Levi Summit Auditorio kokouspaketit

Auditorio puolipäiväpaketti

 • Auditorio 1–4 tuntia, joko aamu- tai iltapäivällä AV-välineineen
 • 1 x kokouskahvit ja makea tai suolainen kahvileipä
 • 1 x kokouslounas Ravintola Oktassa
 • Naulakonhoitopalvelut

Auditorio kokopäiväpaketti

 • Auditorio käytettävissä 5–10 tuntia AV-välineineen
 • 2 x kokouskahvit ja makea tai suolainen kahvileipä
 • 1 x kokouslounas Ravintola Oktassa
 • Naulakonhoitopalvelut

Auditorion kokouspaketteihin sisältyvät

Tilavuokra, kokousemännän/-isännän palvelut, teknikon palvelut 1-8 tuntia, normaalit AV-laitteet: datatykki, TV, DVD, fläppitaulu, valkokangas, puheäänentoisto (yhteensä 6 mikrofonia: langaton mikrofonijärjestelmä jossa 7 kanavaa, käytettävissä mm. headset, solmiomikrofoni, joutsenkaula mikrofoni, langaton käsimikrofoni), WLAN, muistiinpanovälineet, jäävesi sekä tarjoilut kiertävän tarjoilulistan mukaisesti.

HenkilömääräPuoli­päivä / hlöKoko­päivä /hkö
70-120 41 € 55 €
121-160 37 € 51 €
161-220 33 € 47 €
221-300 31 €  
301-450 29 €  

Huomioitavaa

Auditorion kokouspakettien minimiveloitus on 70 henkilön mukaisesti. Kokouspaketit sisältävät yhden teknikon työn 1-8 tunniksi. Teknikko huolehtii auditorion perustekniikan. Teknikon palvelut jotka vaativat erityisteknisiä valmiuksia tai erityislaitteita tai vaativat paikalle useamman kuin yhden henkilön laskutetaan erikseen, ellei tarjouksessa ole erikseen toisin mainittu. Auditorion takaosan helppokäyttöinen kokoustekniikka ei vaaditeknikon läsnäoloa, ja siihen sovelletaan Levi Summit kokouspaketteja.

Rakentamis- ja purkupäivistä veloitamme 60 % normaalista tilavuokrasta. Tilaisuuden aikana tehtävästä kalustomuutoksesta veloitamme 300 € / tila.

Tuntiveloitukset henkilökunta

ma-la klo 6-18muina aikoina, su ja pyhinä / hlö
Lava-avustaja40 €58 €
Naulakonhoitaja47 €58 €
Vahtimestari47 €58 €