Järjestä tilaisuus

Kokous- ja juhlatilat Tapahtumakeskus Levi Summitissa

Tapahtumakeskus Levi Summit tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön ja laadukasta tekniikkaa hyödyntävät puitteet kaikenlaisille tapahtumille Levillä! Tarvitsitpa sitten monipuolista kokoustilaa, upeita tiloja perhejuhlille tai vaikkapa gaalaillalliselle, Levi Summit tarjoaa tilaisuuteesi loistavat puitteet. Lue lisää juhlatiloistamme täältä.

Monipuoliset ja muunneltavat kokoustilat Levin eturinteessä mahdollistavat monenlaiset tapahtumat pienistä ja intiimeistä tilaisuuksista yli 400 hengen konferensseihin ja 1000 hengen näyttelyihin. Tilat muuntuvat kokoustiloista illallisen juhlatilaan helposti ammattitaitoisen henkilökunnan toimesta. Oli mielessäsi sitten konferenssi tai seminaari Levillä, kokoustila Levitunturissa, virkistyspäivä Lapissa tai ainutlaatuiset juhlat tunturimaisemissa, Levi Summit on oikea paikka tilaisuudellesi.

Nykyaikainen kokousvälineistö ja tehokkaat tietoliikenneyhteydet varmistavat sujuvat tapahtumat. Myyntipalvelu on tukena tapahtumasi järjestelyissä alusta loppuun ja tilaisuuden suunnittelu sujuu yhdessä mutkattomasti. Kokousisännät ja -emännät pitävät huolta kokousvieraiden viihtyvyydestä ja varmistavat että tekniikka toimii. Ravintola huolehtii tilaisuuden ruoka- ja juomatarjonnasta tilauksesi mukaan aamusta myöhään yöhön.

Upeimmat kokoustilat Levillä

Tapahtumakeskus Levi Summitin maisematilat tarjoavat upeat puitteet tapahtumiin Levillä. Maisematiloja on yhteensä kuusi, ja niistä aukeavat huikeat näkymät Levin tunturikylän yli Lapin aavoille. Kukin tila sopii 20-30 hengen tilaisuuksiin, mutta ne voidaan myös yhdistää monipuolisesti keskenään, jolloin tilat soveltuvat suurillekin ryhmille. Maisematilat yhdistyvät helposti siirrettävien seinien avulla myös aula- ja kahvilatiloihin, joten tilat sopivat mainiosti vaikkapa messujen näyttelyalueeksi tai illallissaliksi.

Summit Nordic -kokoustilatKoko m²Paikkoja
1 tila käytössä 35-55 10 - 30
2 tilaa yhdistettynä 90-110 30 - 68
3 tilaa yhdistettynä 145-165 60 - 96
4 tilaa yhdistettynä 200-220 90 - 128
5 tilaa yhdistettynä 255-275 110 - 160
6 tilaa yhdistettynä 310 120 - 180
Spiella Café & Restaurant 140 n. 100
Bankettiruokailut   n. 500

Maisematilojen tekniikka

Kaikissa tiloissa on kattava ja moderni kokoustekniikka. Jokainen maisemakokoustila on varustettu omalla video- ja äänentoistojärjestelmällä ja järjestelmät ovat myös yhdistettävissä toisiinsa tilajaon mukaan. Kokoustiloissa on fläppitaulu sekä AV-laitteet: kiinteä dataprojektori, DVD, (TV), valkokangas, langaton Internet-yhteys sekä puheäänentoisto. Saatavilla on myös dokumenttikamera/piirtoheitin.

Katso 360-panoramakuvat kokoustiloista
Varaus- ja peruutusehdot
Esite kokoustiloista

Ainoa auditorio Levillä

Tapahtumakeskus Levi Summit pitää sisällään myös ainoan auditorion Levillä. Auditorio on jaettavissa äänieristävällä seinällä kahteen osaan. Etuosassa on 220 kiinteää istumapaikkaa ja takaosan kokoonpantavassa katsomossa 216 istumapaikkaa. Katsomot on varustettu istumapaikkojen edessä olevilla työtasoilla. Takaosaa on mahdollista käyttää myös tasalattiaisena kokous- tai näyttelytilana yhdessä tai erikseen etuosan kanssa. Auditorion etuosan kruununa on 140 m² näyttämö.

Tämä auditorio Levillä tarjoaa puitteet niin kokouksille ja seminaareille kuin vaikkapa konserteille ja teatteriesityksillekin. Myös esimerkiksi tuotelanseeraukset onnistuvat tilassa mainiosti. Tila toimii myös 3D-elokuvateatterina ja halutessasi voit järjestää vaikkapa yksityisen elokuvanäytöksen!

Auditorion tekniikka

Auditoriossa on EAW:n line array -kaiutinjärjestelmä, joka kattaa koko auditorion. Järjestelmä on suunniteltu niin puhe- kuin konserttiäänentoistoon. Salissa on myös langaton mikrofonijärjestelmä, joka mahdollistaa usean puhujan yhtäaikaisen langattoman mikityksen esim. paneelikeskustelua varten. Auditorion valaistukseen on käytössä monen tyyppisiä liikkuvia valaisimia, joilla on mahdollisuus luoda juuri oikeanlainen tunnelma värein, kuvioin ja liikkeen avulla. Valaiseminen ei rajoitu ainoastaan lavalle vaan auditorion tilan valaisuun voidaan käyttää yli 70 LED-valaisinta, joita on sijoitettu sekä kattoon että seinille.

Moderni auditorio toimii myös 3D-elokuvateatterina. Lavalla on 12 x 6 m valkokangas, johon voi projisioida 2-3 erillistä kuvaa vierekkäin. Kuvalähteenä projektoreille voidaan käyttää tietokonetta, DVD-soitinta tai TV-signaalia.

Levi Summitissa on keskusradiojärjestelmä, joka mahdollistaa radion ja CD-levyjen soiton sekä kuulutukset. Keskus¬radion avulla musiikki ja kuulutukset hoituvat ympäri taloa. Levi Summitissa on käytettävissä ilmainen langaton internet-yhteys.

Katso 360-panoramakuvat auditoriosta
Varaus- ja peruutusehdot