Vuokraa elokuvateatteri

Elokuvateatteri Levillä yksityiskäyttöön

Elokuvateatteri Cinema Levi Summitin voit vuokrata myös yksityiseen käyttöön! Onko mielessäsi syntymäpäivät omassa elokuvateatterissa, henkilöstön virkistyspäivä tai romanttinen elokuvayllätys rakkaallesi suosikkileffoja katsellen? Meillä toteutat villeimmätkin leffaunelmasi!

Levin korkeatasoisin elokuvateatteri pyörittää viimeisimpiä mainstream-elokuvia tunturin rinteessä, kolmensadan metrin korkeudella merenpinnasta. Sisäänkäynnin yhteydessä Café Spiellassa voit nauttia hulppeista maisemista ja virvokkeista ennen ja jälkeen näytösten. Meillä on myös anniskeluoikeudet, joten halutessasi voit terästää elokuvaelämyksesi ja ottaa jopa drinkin mukaasi myös salin puolelle.

Elokuvateatterin 12x6 metrin valkokangas, moderni digitaalinen elokuvaprojektori ja kornserttitasoinen äänentoisto varmistaa elokuvaelämyksen tekniset puitteet. Myös 3D-näytökset onnistuvat. Myös auditoriona toimivassa tilassa on kaksi erillistä katsomoa: etuosa 220 paikkaa ja takaosa 216 paikkaa. Katsomoita voidaan käyttää yhtenä isona tilana, tai halutessasi sen voi jakaa myös kahteen osaan äänieristävällä väliseinällä.

Cinema Levi Summitin leffakalenteri
Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!

Jätä tarjouspyyntö

Voit myös lähettää tarjouspyynnön tästä