Hotel Levi Panorama on Levin ainoa rinnehotelli, joka tarjoaa asiakkailleen korkeatasoista majoitusta ja palvelua. Vastaanottomme palvelee 24 / 7.

Panorama sijaitsee Levitunturin laella vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta. Maisemat hotellilta kantavat aina Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti.

Hotel Levi Panoramassa on 170 hyvin varusteltua huonetta, joista erilaisia tyylikkäitä sviitejä on yhteensä 23 ja yksi esteetön huone. Kaikki huoneet ovat avaria ja valoisia, sekä sisustettu vaalein, tyylikkäin skandinaavisin sävyin.

Osa huoneista on yhdistettävissä väliovella combihuoneeksi, sekä osassa huoneita on oma parveke.

Kaikissa huoneissa on maksuton langaton sekä langallinen internetyhteys kuuluen huonehintaan. Pienellä lisämaksulla on mahdollista saada myös nopeampi nettiyhteys. Kaikkiin huonetyyppeihin sisältyvät seuraavat varusteet: televisio, minibaari, tallelokero, vedenkeitin (kahvia ja teetä), suihku ja hiustenkuivain. Sviittien varustukseen kuuluu Cupsolo-keittimet ja silityslaudat ja –raudat. Kaikissa hotellihuoneissa näkyy useita kansainvälisiä tv-kanavia, sekä maksullisia elokuvakanavia. Huonehintaan sisältyy runsas buffetaamiainen ja iltasauna.

Hotelliasukkaiden käytössä on suksivarasto ja suksien huoltohuone -1 kerroksessa. Lukkoja suksivaraston kaappeihin on saatavilla vastaanotosta.

Hotellin etupihalla on maksuton pysäköintialue hotellivieraillemme. Mikäli tarvitset lämmityspistokepaikkaa, hinta 1-3 vuorokauden majoitukselle on 5 €, yli 3 vuorokauden majoituksilla 10 €.

Levin upeat kesä- ja talviaktiviteetit ovat monipuoliset, mm. laskettelurinteet aukeavat aivan hotellin vierestä ja maastohiihtoladut kutsuvat hangille gondolihissimatkan päässä. Yöttömän yön ja värikkään ruskan golfkierrokset pääset pelaamaan Levin täysimittaisella 18-väyläisellä golf-kentällä, joka sijaitsee vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Hotel Levi Panoramasta.  

Kokous- ja kongressikeskus Levi Summitin huippulaadukkaat tilat ovat kätevästi lyhyen yhdyskäytävän päässä. Yhdessä Hotel Levi Panoraman kanssa Levi Summit tarjoaa loistavan yhdistelmän majoituskapasiteettia ja erilaisia kokouspalveluita.

Tervetuloa!

Katso 360 panoraama näkymä Hotel Levi Panoraman pihaltaTutustu 360 panoraamanäkymään Hotel Levi Panoraman pihalta tai aulasta Levi Skyview palvelun avulla.

 
 

FinnairPlushansel 150ets-fi