Lomahuoneistot Levin eturinteessä

Levi Chalets -huoneistot sijaitsevat Hotel Levi Panoraman välittömässä läheisyydessä. Huoneistot ovat tasokkaita ja tilavia ja on sisustettu tyylikkäästi. Huoneistojen varustus on kattava, jotta lomasi Levillä olisi mahdollisimman vaivaton: huoneistossa on mm. kattavasti keittiötarvikkeita, jotta voit kokata herkullisia aterioita lomasi aikana. Mikäli kuitenkin kaipaat lomallasi helppoutta, ovat kaikki Hotel Levi Panoraman ja ravintoloiden palvelut käytössäsi. Runsas aamiaisbuffet hotellissa sisältyy majoituksen hintaan.

Levi Chalets -huoneistojen asukkailla on omat suksivarastot sekä suksien huoltotilat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Rakennuksesta on vain 100 metriä Levin eturinteeseen ja Levi Express Gondolin yläasemalle, joten huoneistoista on helppo lähteä rinteeseen, hiihtämään, Levin keskustaan tai muihin aktiviteetteihin. Asukkailla on käytettävissään maksuton 15-paikkainen autotalli sekä oma pysäköintialue maksuttomine lämmityspistokepaikkoineen. Kaikki huoneistot ja niiden parvekkeet ovat savuttomia eikä huoneistoihin voi tuoda mukanaan lemmikkejä.

Levi Chalets

Tunturitie 205, 99130 Levi

Yksittäiset majoitusvaraukset ja tiedustelut
Puh. 016 336 3000
Fax 016 336 3010
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Levi Chalets kaksiot 45-50m²

Huoneistoissa on yksi makuuhuone, kutsuva tupakeittiö, makuualkovi sekä kylpyhuone. Makuuhuoneessa on kaksi erillistä 90cm leveää vuodetta. Makuualkovissa on kerrosvuode, joista alavuode on 120cm ja ylävuode 80cm leveä. Tupakeittiöstä löydät kylmälaitteet, astianpesukoneen sekä täyden keittiövarustuksen. Kylpyhuoneessa on sauna, wc, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi sekä hiustenkuivaaja. Olohuoneessa varusteluna on taulutelevisio, dvd-soitin sekä sohvaryhmä. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet parvekekalusteineen. Huoneistossa majoittuu mukavasti neljä aikuista tai kaksi aikuista ja 1-3 lasta.

Levi Chalets kolmiot 65m²

Huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, tilava ja viihtyisä tupakeittiö sekä kylpyhuone. Makuuhuoneissa on kaksi erillistä 90cm leveää vuodetta. Tupakeittiöstä löydät kylmälaitteet, astianpesukoneen sekä täyden keittiövarustuksen. Kylpyhuoneessa on sauna, wc, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi sekä hiustenkuivaaja. Olohuoneessa varusteluna on taulutelevisio, dvd-soitin sekä vuodekulmasohva. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet parvekekalusteineen. Huoneistoistoon majoittuu mukavasti 4-5 aikuista tai neljä aikuista ja 1-2 lasta.

Levi Chalets varustelu

Kaikkien chalettien perusteellinen varustelu kattaa kaiken mitä tarvitaan pidempäänkin vierailuun: pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, hiustenkuivaaja, taulutelevisio, dvd-soitin, kylmälaitteet ja astianpesukone.