Varaus- ja peruutusehdot

 

Peruutukset hotelliemme sulkemisen johdosta

Suljemme hotellimme 30.3.2020 alkaen toistaiseksi koronapandemian vuoksi. Olemme yhteydessä kaikkiin asiakkaisiin, kenellä on meille varaus. Tarjoamme mahdollisuutta siirtää varauksen ajankohtaa, perua varaus kuluitta tai vaihtaa varaussumma lahjakorttiin.

Peruutukset Covid-19 matkustusrajoitusten vuoksi

Tarjoamme asiakkaillemme mahdollisuuden siirtää aikavälillä 16.3. - 31.5.2020 olevat varauksensa kuluitta 30.11. mennessä käytettäväksi. Mikäli kuulut riskiryhmään tai et pääse matkustamaan, ole yhteydessä hotelliemme vastaanottoihin. Peruutusten käsittelyssämme on valitettavasti hieman ruuhkaa, mutta pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti.

Bookingin ja Expedian kautta varanneiden täytyy edelleenkin peruutuksien osalta olla yhteydessä siihen varauskanavaan, jonka kautta varauksensa ovat tehneet.

Varaus- ja peruutusehdot yksittäisvarauksille

Hotellivarauksia ei koske valmismatkalaki, vaan niitä käsittelee majoitus- ja ravitsemusasetus. Suosittelemme asiakkaillemme matkavakuutusta. Hotel Levi Panorama ja Hotel K5 Levi sekä hotellien yhteydessä olevat huoneistot noudattavat palveluiden varaamisessa ja peruuttamisessa seuraavia ehtoja.

Best available -hinnat

Varaus maksetaan varattaessa. Varausta ei voi muuttaa tai peruuttaa. Varaus voidaan maksaa luottokortilla tai verkkopankissa. Ajankohtaiset vaihtoehdot löydät varausmoottoristamme.

Flexible online –hinnat

Flexible online -hinnat ovat varattavissa ainoastaan netissä, flexible offline -hinnat ovat voimassa varattaessa suoraan hotellista tai myyntipalvelusta sähköpostilla tai puhelimitse. Varaus vahvistetaan luottokortilla ja se maksetaan saavuttaessa hotelliin joko luotto- tai pankkikortilla tai käteisellä. Varausta voi muuttaa tai sen voi peruuttaa kuluitta tulopäivää edeltävään iltaan klo 18 mennessä. Internetissä varatun varauksen voi muuttaa tai peruuttaa varausnumeron avulla internet-sivuillamme. Mikäli muutos tai peruutus tapahtuu saapumispäivää edeltävänä päivänä klo 18 jälkeen, pidätämme ensimmäisen majoitusvuorokauden hinnan. Varauksen peruutus aikarajan jälkeen tulee tehdä kirjallisesti sähköpostiosoitteeseen Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. .

Muut hinnat

Osa hinnoista edellyttää etukäteismaksua vahvistuksen yhteydessä. Suoritetun maksun palautusta voidaan rajoittaa hintakohtaisesti. Ehdot löytyvät netistä hintaan liittyvästä hintakuvauksesta tai asiakaspalvelusta.

Maksettu tai luottokortilla vahvistettu huonevaraus pidetään voimassa tulopäivän jälkeiseen aamuun klo 11 asti, jonka jälkeen hotellilla on oikeus myydä huone uudelle asiakkaalle.

Levi Chalets ja Chalets K5 Levi -huoneistot

Varaus vahvistetaan luottokortilla. Luottokortilla vahvistetun varauksen voi perua kuluitta kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Mikäli varausta ei vahvisteta luottokortilla, varauksen kokonaisarvo erääntyy maksettavaksi kuusi (6) viikkoa ennen varauksen alkua. Mikäli vahvistettu varaus perutaan 14 vrk ennen saapumista, veloitamme 50% varauksen kokonaisarvosta. Myöhemmin kuin 14 vrk ennen saapumista peruttu varaus veloitetaan 100%.

Ylivoimaisen esteen (Force majeure) ollessa kyseessä hotelli voi perua varauksen. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut kokonaisuudessaan takaisin. Pakottavista syistä hotellilla on oikeus siirtää varaus toiseen vähintään samantasoiseen majoituskohteeseen neuvoteltuaan asiasta tilaajan kanssa. Hotelli korvaa tilaajalle siirrosta aiheutuneet välittömät kustannukset.

Ylivoimaisen esteen (Force majeure) ollessa kyseessä asiakas voi perua varauksensa. Tällöin asiakkaalla on oikeus saada maksamansa maksut takaisin vähennettynä 50€ toimistokulumaksulla. Ota peruutustilanteessa hotellin vastaanottoon.