Alla olevat ohjelmapalvelut toteuttaa Lapland Safaris West Oy.

Viikko-ohjelmavaraukset edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 016 336 3000.

Tältä sivulta löydät esimerkkejä kesän 2018 viikko-ohjelmasta. Viikko-ohjelma on voimassa 1.6.-31.7.2018. Päivitämme koko viikko-ohjelman sivulle pian.

VAELLUS KESKIYÖN AURINGON ALLA
To, La klo 21:30 - 00:30

Nautinnollinen ja rentouttava vaellusretki Levin yöttömässä yössä. Tämä vaellus sopii kaikille ja antaa mahdollisuuden kokea yöttömän yön ilmiön, joka on nähtävillä vain Napapiirin yläpuolella. Retki toteutetaan aikavälillä 21.30 - 00.30 ja hintaan sisältyy välipala tulen ääressä ja malja auringolle keskiyöllä. Ethän unohda aurinkolaseja!

Kesto: 3 tuntia
Hinta 69 € / hlö


KESKIYÖN AURINGON RETKI KESÄMÖKILLE
Ke, Pe klo 19:30 - 00:30

Tällä retkellä on mahdollisuus kokea lappilainen elämäntapa sekä Lapin luonnon aarteet. Luonto on lähellä paikallisten sydäntä ja tällä retkellä pääsemme kokemaan eturivin paikoilta Lapin luonnon tärkeyden, hiljaisuuden ja kauneuden sekä oppimaan kiehtovia uusia erätaitoja! Aloitamme retken autokuljetuksella luonnonhelmaan, jonka jälkeen on aika hypätä soutoveneeseen, jonka oppaamme soutaa kuvankauniin järven yli perinteiselle suomalaiselle kesämökille. Mökillä meitä odottaa rentouttava ilta keskiyön auringon alla, kun lämmitämme puusaunan, haemme puhdasta lähdevettä, teemme tulen sekä nautimme iltapalan kuunnellen oppaan tarinoita Lapin luonnosta. Pääsemme myös kokeilemaan kalaonnea sekä nauttimaan löylyistä perinteisessä saunassa! Saunan ohessa on mahdollisuus pulahtaa virkistävään järveen. Paluumatkalla pysähdymme Levitunturin huipulla ja kilistämme maljan keskiyön auringolle ennen autokuljetusta takaisin Levin keskustaan.

Kesto: 5 tuntia
Hinta 139 € / hlö (max 12 hlö)


RETKI HUSKYTILALLE
Ke, La klo 10:00 - 12:00

Lyhyen autokuljetuksen jälkeen saavumme huskytilalle, jossa meidät vastaanottavat suloiset rekikoirat, jotka viettävän hyvin ansaittua kesälomaa! Pääsemme lähelle koiria ja kuulemme kiehtovia tarinoita huskien ympärivuotisesta elämästä ja siitä, kuinka ne rakastavat juosta talvella. Nautimme myös makkarat ja kuumat mehut tulen äärellä perinteisessä kodassa ennen paluuta autolla takaisin Leville.

Kesto: 2 tuntia
Hinta: 49 € / hlö