Alla olevan ohjelmapalvelun toteuttaa Lapin Luontoelämys Oy.

Nuotiotarinoita Panoraman maisemalaavulla

Perjantaisin 28.8.-31.11.2017 | klo 18.00-19:30

Tällä retkellä pääset kuulemaan kiehtovia tarinoita sekä nauttimaan upeista maisemista Hotel Levi Panoraman uudella maisemalaavulla. Kuulet tarinoita mystisistä järvistä ja muista pyhistä paikoista. Kuulet, miten pienestä Sirkan kylästä kasvoi suosittu lomakohde.

Hinta 70 € / hlö
Kesto 1,5 tuntia
Tapaamispaikka: Perjantaisin klo 18.00 Hotel Levi Panoraman vastaanotto

Tiedustelut ja varaukset
Levin verkkokaupasta
Levin Matkailuneuvonta
+358166393378
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lapin Luontoelämys Oy:n muita kesäohjelmia

Alla olevat ohjelmapalvelut toteuttaa Lapland Safaris West Oy.

Minimilähtö 2 henkilöä.

Viikko-ohjelmavaraukset edellisenä päivänä klo 15.00 mennessä Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai 016 336 3000.

PÄIVÄRETKI KESÄMÖKILLE
10:00 - 15:00 Tiistai, Lauantai (1.6. - 30.10.2017)

Tällä retkellä on mahdollisuus kokea lappilainen elämäntapa sekä Lapin luonnon aarteet. Luonto on lähellä paikallisten sydäntä ja tällä retkellä pääsemme kokemaan eturivin paikoilta Lapin luonnon tärkeyden, hiljaisuuden ja kauneuden, sekä oppimaan kiehtovia uusia erätaitoja! Aloitamme retken autokuljetuksella luonnonhelmaan, jonka jälkeen on aika hypätä suotuveneeseen, jonka oppaamme soutaa kuvankauniin järven yli perinteiselle suomalaiselle kesämökille. Mökillä vietämme rentouttavan päivän, kun kokeilemme kalaonnea, poimimme kauden marjoja tai sieniä, haemme puhdasta lähdevettä, teemme tulen ja lounastamme yhdessä oppaan kanssa sekä kuuntelemme kiehtovia tarinoita Lapin arktisesta luonnosta ja elämästä. Päivän aikana on myös mahdollisuus pulahtaa virkistävään järveen! Akut ladattuina sekä mukavat muistot mukanamme soudamme järven yli takaisin auton luo ja palaamme Levin keskustaan.

KESTO: 5h sis. kuljetukset, vaellus noin 3km
HINTA: 115€/person (Max 12 hlö)


RETKI PALLAS-YLLÄSTUNTURIN KANSALLISPUISTOON
09:00-13:00 Maanantai Tiistai (1.6. - 30.11.2017)

Euroopan puhtain ilma on mitattu Pallas-Yllästunturin kansallispuistossa, vain 40 minuutin ajomatkan päässä Leviltä. Lähde mukaamme aloittelijallekin sopivalle vaellusretkelle Lapin henkeäsalpaaviin tunturimaisemiin! Pääsemme nauttimaan raittiista ja puhtaasta ilmasta sekä kuulemaan tarinoita koskemattomasta lappilaisesta luonnosta. Retkellä on mahdollisuus vierailla kiehtovassa luontokeskuksessa, jossa on lisää kiinnostavaa tietoa alueen kasvistosta ja eläimistöstä. Teemme myös tulen eräoppaan kanssa ja grillaamme makkaroita tulen äärellä lämmitellen. Keuhkot täynnä puhdasta ilmaa ja kauniit maisemat mielessämme suuntaamme takaisin Leville autokuljetuksella.

KESTO: 4h sis. kuljetukset vaellus noin 3km)
HINTA: 89€/person


RETKI HUSKYTILALLE
10:00-12:00 Keskiviikko, Lauantai (1.6. - 30.11.2017)

Lyhyen autokuljetuksen jälkeen saavumme huskytilalle, jossa meidät vastaanottavat suloiset rekikoirat, jotka viettävät hyvin ansaittua kesälomaa! Pääsemme lähelle koiria ja kuulemme kiehtovia tarinoita huskien ympärivuotisesta elämästä ja siitä, kuinka ne rakastavat juosta talvella. Nautimme myös makkarat ja kuumat mehut tulen äärellä perinteisessä kodassa ennen paluuta autolla takaisin Leville.

KESTO: 2 tuntia
HINTA: 49€


FATBIKE-PYORÄRETKI
10:00-12:00 Torstai, Sunnuntai (1.6. - 30.11.2017)

Nautinnollinen ja rentouttava pyöräretki Levitunturin kauniissa luonnossa. Tämä retki soveltuu kaikille ja se toteutetaan läskipyörillä, joilla pääsee mukavasti näkemään Levin upeimpia paikkoja! Retkellä ajamme yhdessä oppaan kanssa pitkin rauhallisia teitä ja metsäpolkuja sekä kuulemme kiehtovia tarinoita Lapin luonnosta ja paikallisten elämästä.

KESTO: 2h 
HINTA: 59€/henkilö
Tämä retki soveltuu yli 15-vuotiaille


REVONTULIRETKI PALLAS-YLLÄSTUNTURIN KANSALLISPUISTOSSA
20:30-00:30 Maanantai, Torstai

Kaikille soveltuva ja helppokulkuinen keskiyön auringon vaellusretki Lapin valoisassa yössä! Vaelluksen aikana pääsemme tutustumaan maisemiin tunturin laelta ja nautimme retkieväät ilta-auringon loisteessa. Keskiyön lähestyessä kohotamme maljat auringolle.
KESTO: 4h sisältäen kuljetukset
HINTA: 89€/henkilö


REVONTULIRETKI KELLUEN

21:30 - 23:30/00:30 Tiistai, Perjantai (1.9.2017 - 30.11.2017)

Tällä ainutlaatuisella iltaretkellä on mahdollisuus kokea revontulien metsästys kelluen kuivapuvussa yhdessä Levin kauniimmista järvistä! Kelluvat kuivapuvut puemme omien vaatteiden päälle, ja ne pitävät meidät kokonaan kuivana ja lämpimänä, kun vuorotellen kellumme tyynessä järvessä kuunloisteessa. Jos olemme onnekkaita, pääsemme näkemään kirkkaan tähtitaivaan ja revontulien loimun tänä taianomaisena iltana. Retken aikana rentoudumme myös tulen äärellä kuunnellen tarinoita Lapista ja revontulista, sekä nautimme herkullisen iltapalan.

KESTO: 2-3h sisältäen kuljetukset
HINTA: 130€/henkilö

Tämä retki soveltuu yli 15-vuotiaille


LAPSET:

Lapset (4-14-vuotiaat) saavat 50% alennuksen ohjelmista

 

 YLEISET EHDOT:

Viikko-ohjelman toteuttaa Lapland Safaris West Oy. Safarit toteutetaan säävarauksella ja ohjelman sisällön järjestys voi vaihtua.  Lapland Safaris West Oy pidättää oikeudet muuttaa safarien hintoja, kestoja ja sisältöä ilman ennakkoilmoitusta. Lapland Safaris West Oypidättää oikeuden keskeyttää safari mikäli osanottaja osoittaa käyttäytymisellään, että hänestä on mahdollista vaaraa itselleen tai muille asiakkaille tai jos hänen terveydentilansa sitä vaatii. Ennakkoon maksettuja safareja ei hyvitetä.Mönkijän kuljettaja on vastuussa ajouneuvolle aiheuttamilleen vahingoille. Omavastuu on vahinkotapauksissa enintään € 980,- kuljettaja / mönkijä / vahinkotapaus.Moottoroituja safareita ei suositella raskaana oleville naisille, sillä tärähtelyt ja pakokaasut voivat olla haitallisia. Mikäli ohjelmaan osallistuminen vaatii erityisjärjestelyjä (esim. lisäkuljetuksia paikan päälle), Lapland Safaris West Oy ei vastaa näistä lisäkustannuksista.