Spiella Café & Restaurant | Levi Summit

Viihtyisä ja tunnelmallinen kahvila ja maisemaravintola Levin eturinteessä.

Ravintola Spiella | Levi Summit

Tapahtumakeskus Summitin yhteydessä sijaitseva Spiella on tunnelmallinen illallisravintola, jossa voit lämmitellä takkatulen äärellä tai nauttia Levin tunturikylän valojen tuikkeesta. À la carte valikoimastamme löydät ihania makuelämyksiä, sekä rakkaudella valittuja viinejä. Illallista tarjoillaan talvikaudella päivittäin.

Lue lisää ja tutustu menuun ravintolan kotisivuilta

Varaa pöytä tästä


Kahvila Spiella | Levi Summit

Päivällä Spiella toimii mukavana rinnekahvilana, jossa voit nauttia kupposen kuumaa, itsetehtyjä kahvilaherkkuja sekä kuumia ja kylmiä juomia takkatulen äärellä tai ihailla upeita maisemia. Café Spiella tarjoaa myös leffaherkut Cinema Levi Summitiin, elokuvateatterissa anniskeluoikeudet.

Tila toimii myös tilausravintolana sekä tarjoaa kokoustarjoilut Tapahtumakeskus Levi Summitin tilaisuuksissa.

Café Spiella

 Ma - Pe 29.8. - 26.9. klo 9.30 - 16.00

La 19.9. Yksityistilaisuus, kahvila suljettu.

Restaurant Spiella  Suljettu
Samiland
 Avoinna Spiellan ollessa auki Lue lisää
Cinema Levi Summit  tauolla
 
 
 
Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit | Tunturitie 205, Levi Puh. +358 44 703 6534 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 

Tapahtumakeskus Levi Summitissa sijaitsevaan Spiellaan pääset suoraan Levin eturinteestä tai Levin keskustasta käyttäen Levi Express Gondoli -hissiä. Kahvila toimii myös tilausravintolana ja tarjoaa mm. kokoustarjoilut, elokuvaeväät Cinema Levi Summitiin sekä maittavat illalliset. Viereisestä Hotel Levi Panoramasta pääset Spiellaan ja Cinema Levi Summit -elokuvateatteriin myös maanalaista yhdyskäytävää pitkin.

Asiakaspaikkoja

Buffet-ruokailussa: 70
Pöytiintarjoillussa ruokailussa: 70
Cocktail-tilaisuudessa: 70
Ravintola on laajennettavissa kokouskabineteilla tilaisuuden henkilömäärän mukaan
Erityistä ravintolassa: upeat näköalat, suuri takka, lämminhenkinen ja tunnelmallinen, intiimi, laajennettavissa siirtoseinillä