Ravintola Panorama | Hotel Levi Panorama 1.-2. krs

Tarjoilemme päivittäin aamiaista klo 7-10 sekä á la cartea klo 18-22

Ravintola Panorama sijaitsee Hotel Levi Panoraman 1.-2. kerroksessa. Ravintola tarjoaa runsaan hotelliaamiaisen, herkullisen lounaan ja illallisen sekä kattavan juomavalikoiman. Tule nauttimaan kahvilapalveluistamme tai poikkea syömään suoraan rinteestä! Menussa päärooliin pääsevät paikalliset ja lähialueen raaka-aineet, unohtamatta kuitenkaan kansainvälisiä herkkuja sekä rennompia ruokahetkiä pizzasta ja burgerista nauttien.

Palvelemme pääsääntöisesti talvella 1. kerroksessa ja lumettomana aikana 2. kerroksessa. Pidätämme oikeuden muutoksiin.


Panoraman aamiainen klo 07-10 14€/7€  
À la Carte klo 18-22   À la Carte Menu
Hotel Levi Panorama, 1.-2. krs | Tunturitie 205, Levi
Puh. 016 336 3000 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ravintola Panoraman 1. kerros on tunnelmallinen ravintola, johon pääset suoraan Levin eturinteestä tai Levi Express Gondolin yläasemalta. Näkymät ravintolasta ovat joko Levin eturinteeseen tai hotellin sisäpihalle. Voit seurata ravintolasta eturinteen laskettelijoita tai lasten kirmailua sompahississä. Ravintolasta löydät myös oleskelualueita sekä lasten leikkitilan. Ravintolan tyyli on tumma ja tunnelmallinen, rauhallinen ja elegantti. Palvelemme 1. kerroksen ravintolatiloissa pääsääntöisesti talvikaudella joulukuusta huhtikuuhun.

Ravintola Panoraman 2. kerros on valoisa ja viihtyisä näköalaravintola. Upeat näkymät ravintolasta avautuvat Lapin aavoille ja tuntureille. Lumettomana aikana viereisessä laskettelurinteessä laiduntavat porot ja pimeinä iltoina voit tarkkailla pohjoistaivaalle ilmestyviä revontulia. Ravintolasta löytyy myös pieni puuhanurkkaus lapsille sekä noin 14 hengen kabinetti pieniä kokouksia varten. Tila tarjoaa erinomaiset puitteet Levillä järjestettäviin yksityistilaisuuksiin, kuten häihin tai yrityksen juhlaillallisille. Tyyliltään Ravintola Panoraman 2. kerros on valoisa, elegantti, tyylikäs ja hillitty, katseen vangitsevat upeat tunturimaisemat. Palvelemme 2. kerroksen ravintolatilassa pääsääntöisesti lumettomana aikana huhtikuun lopusta marraskuuhun.

Ravintola Panoraman Oiva-raportti

Asiakaspaikkoja

Buffet-ruokailussa: 1. kerros 250 + 70, 2. kerros 160
Pöytiin tarjoillussa ruokailussa: 1. kerros 250 + 70, 2. kerros 200
Cocktail-tilaisuudessa: 1. kerros 520, 2. kerros 220
Erityistä ravintolassa: tunnelmallinen, maisemaravintola, näkymät Levin eturinteeseen, intiimi, laadukkaat kotimaiset raaka-aineet, skandinaavinen, herkullinen aamiainen