Ravintola Panorama | Hotel Levi Panorama 2. krs

Näköalaravintola Panorama on valoisa ja viihtyisä ravintola Levillä, Hotel Levi Panoraman toisessa kerroksessa. Upeat näkymät ravintolasta avautuvat Lapin aavoille ja tuntureille. Ravintolassa voit ihastua niin keskiyön aurinkoon Pallastunturin yllä kuin myös Levin kylän valoihin kaamosmaisemissa.

Panoraman aamiainen klo 07-10 14€/7€  
À la Carte klo 18-22    À la Carte Menu

 

Hotel Levi Panorama, 2. krs | Tunturitie 205, Levi
Puh. 016 336 3000 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Lumettomana aikana viereisessä laskettelurinteessä laiduntavat porot, kun taas talvikaudella voit seurata ravintolasta Levin eturinteessä laskettelevaa väkeä. Ravintolan pohjoistaivaalle avautuvista ikkunoista voit myös tarkkailla revontulia. Näköalaravintolan terassilla on mukava nauttia Lapin kesäillasta, korkealla tunturihotellissa ei itikoista ole tietoakaan.

Levin kesän, ruskan ja ensilumen aikana toukokuun alusta marraskuun loppuun Näköalaravintola Panorama palvelee à la carte -ravintolana Levin upeimpien maisemien yllä. Listalta löytyy lähialueen raaka-aineista valmistettuja lappilaisia herkkuja sekä tuoreita arktisia makuja kansainvälisin vivahtein, poronkäristyksestä burgeriin! Talvikaudella joulukuusta huhtikuun loppuun ravintola tarjoaa upeat puitteet Levillä järjestettäviin yksityistilaisuuksiin, kuten häihin tai yrityksen juhlaillallisille. Ravintolasta löytyy myös pieni puuhanurkkaus lapsille sekä kabinetti, jossa järjestät vaikkapa pienemmät kokoukset tai neuvottelut, tietysti Levin rinnemaisemia ihastellen. Tyyliltään Näköalaravintola Panorama on valoisa, elegantti ja tyylikäs, hillitty, sisustuksen sijaan päärooliin nousevat upeat tunturimaisemat.

Ravintola Panoraman Oiva-raportti

Asiakaspaikkoja

Buffet-ruokailussa: 160
Pöytiin tarjoillussa ruokailussa: 200
Cocktail-tilaisuudessa: 220
Erityistä ravintolassa: elegantti, valoisa, vaaleasävyinen, maisemaravintola, näkymät Levin eturinteeseen ja pohjoisen suuntaan