Pallas-Yllästunturin kansallispuisto - pala kauneinta luontoa Levin vieressä

Tunturien raikkaimmat huiput. Täällä hengität maailman puhtainta ilmaa ja koet ympärilläsi tunturimaiseman avaruuden. Pallas-Yllästunturin kansallispuiston monipuoliset retkeilyreitit vievät helposti huipulta huipulle ja tunnelmallisille tulentekopaikoille. Liikut, lepäät ja lomailet Lapin luonnon ihmeiden ja hyvien palvelujen ympäröimänä.

Aivan Levin kupeessa sijaitsee Suomen kolmanneksi suurin kansallispuisto. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto joka ulottuu Kittilän, Kolarin, Muonion ja Enontekiön kuntien alueelle. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto yksi Suomen kauneimmista ja tarjoaa vaihtelevia reittejä jokaiseen makuun. Reittejä löytyy eripituisia niin huipuille kuin vain maisemien ihailuun. Tunnetuin ja samalla vanhin merkitty vaellusreitti on Hetta-Pallas, joka on pituudeltaan 50km.

Pallas-Yllästunturin kansallispuisto on arvostettu retkeilijöiden keskuudessa hyvin reittien, yleisen siisteyden sekä monipuolisuuden vuoksi. Henkeä salpaavia maisemia pääsee ihailemaan niin kesällä kuin talvellakin kävellen, hiihtäen tai pyöräillen.

Lue lisää Nationalparks.fi -palvelussa
Lue lisää Luontoon.fi -palvelussa

Miten onnistuimme?

Asiakastyytyväisyys on meille ensiarvoisen tärkeää.
Haluamme, että asiakkaamme viihtyvät meillä.

Kerro meille missä onnistuimme tai missä meni vikaan.

Hotellivieraat Kokousvieraat

Kiitos palautteestasi!

 

Alla olevat ohjelmapalvelut toteuttaa Lapland Safaris West Oy.

Tältä sivulta löydät esimerkkejä talven 2018 viikko-ohjelmasta. Voit tutustua koko viikko-ohjelmaan tästä, ja liitteestä löydät lisätiedot myös hinnoista, ajankohdista ja varausten ehdoista.

Kelkkasafari luontoon

Joka päivä klo 15:00 – 17:00
Tiistaisin klo 10:30 – 12:30

Tutustu Lapin luontoon moottorikelkkaillen. Tällä safarilla opimme perusasiat kelkkailusta. Reittimme vaihtelee järven jäältä metsän kätköihin ja tunturin kupeeseen. Pieni lepohetki kelkkailun lomassa on paikallaan ja safarin puolessa välissä pysähdymme mehupaussille.

Kelkkasafari porotilalle

Ma, ke, pe, su klo 09:30 – 12:30

Kelkkasafari porotilalle. Vierailemme paikallisella porotilalla, missä tutustumme poronhoitoon ja lappilaiseen kulttuuriin. Vierailun aikana pääsemme kokeilemaan entisaikojen matkustustapaa kilometrin poroajelulla. Ennen paluuta kaupunkiin nautimme pullakahvit ja tarinoimme lisää talonväen kanssa.

Huskysafari

Ti, ke, to, pe 10:00 – 13:00 (10km huskysafari, ajelun kesto noin 1h)
Ti, la klo 14:00 – 17:00 (10km huskysafari, ajelun kesto noin 1h)

Ma, la 12:00 – 14:30 (5km huskysafari, ajelun kesto noin 30min)
Ke klo 12:00 – 14:30 (5km huskysafari, ajelun kesto noin 30min)

Vauhdin hurmaa koiravaljakolla! Lyhyen automatkan jälkeen saavumme paikalliselle koiratilalle, missä meidät toivotetaan iloisesti haukkuen tervetulleiksi. Saatuamme ohjeet reen käsittelyyn, on aika siirtyä valjakoihin ja lähteä matkaan. Farmille palattuamme lämmittelemme nuotion äärellä ja kuulemme lisää koiratilan arjesta.

Lumikenkäretki

Ti, la klo 14:00 – 16:00
Ma, su klo 10:30 – 12:30

Lähde mukaan lumikenkäretkelle. Aluksi opettelemme tekniikkaa ja lähdemme sitten matkaan. Retken aikana saamme nauttia Levin luonnosta ja meitä ympäröivästä hiljaisuudesta. Matkan varrella on mukava pysähtyä nauttimaan lämmintä juotavaa. Tämä retke vaatii hyvää peruskuntoa. Retki soveltuu yli 12-vuotiaille.

Revontulisafari

Joka päivä klo 19:00 – 22:00

Koe pohjoinen luonto illan hämärtyessä. Kelkkailemme läpi Levin talvisten maisemien. Pakkasiltana saatamme olla onnekkaita ja nähdä tähtitaivaan ja revontulien väriloiston. Tulistelupaikalla nautimme aidot nokipannukahvit ja retkievästä ja opimme lisää revontulista ja Lapin luonnosta.

Illallinen Lumikylässä

Ma, ke, pe klo 18:00 – 22:00

Vietä unohtumaton ilta Lainion Lumikylässä. Nautimme herkullisen kolmen ruokalajin illallisen lumiravintolassa. Illallisen jälkeen on aikaa tutustua lumikylän ihmeellisyyksiin. Mieleenpainuvan illan päätteeksi paluu bussilla takaisin Leville. 

 

Varaukset ja tiedustelut

Hotel Levi Panoraman vastaanotto:
016 336 3000 / Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ohjelmat toteuttaa Lapland Safaris West LTD Levi (Keskuskuja 2, 99130 Sirkka).

 

How did we do today?

We want our guest to enjoy their stay.

Please give feedback and help us to improve our services.

Hotel guests Meeting guests

Thank you for your feedback!

Häät ja juhlat

Unohtumattomat juhlat tai häät Levillä

Onko unelmasi häät Levillä? Tai ehkäpä syntymäpäiväjuhlat, lakkiaiset, kastajaiset tai yritysjuhlat upeissa maisemissa hotellissa Levitunturissa? Hotel Levi Panorama, Tapahtumakeskus Levi Summit ja Hotel K5 Levi tarjoavat useita erilaisia tiloja, joissa järjestät onnistuneet juhlat tai häät Levillä. Täydellisenä juhlapäivänä sinun ei tarvitse huolehtia vieraiden viihtyvyydestä tai käytännön järjestelyistä: saat halutessasi kaikki palvelut saman katon alta aina esiintyjistä ja aktiviteeteista bussi- tai gondolikuljetuksiin. Laadukas majoitus ja ikimuistoiset juhlat Levillä – tarjoamme koko paketin toiveidesi mukaisesti!

Esimerkkimenu

Häät Lapissa tunturimaisemissa

Vietä unohtumattomat häät Lapissa Levitunturin yöttömässä yössä, ruskan väriloistossa tai keskellä tunnelmallista kaamosta! Ikimuistoinen hääjuhla Lapin tunturimaisemissa onnistuu helposti Hotel Levi Panoramassa tai Tapahtumakeskus Levi Summitissa. Voit nauttia hääpäivästäsi rauhallisin mielin, sillä ammattitaitoinen henkilökunta huolehtii tilaisuutesi sujuvuudesta ja vieraiden viihtymisestä. Tapahtumakeskus ja hotelli Levitunturissa tarjoavat ainutlaatuiset puitteet ja upeat näköalat hääjuhlaasi, valittavanasi on useita erityylisiä ravintoloita. Olipa suunnitelmissasi sitten unelmien prinsessahäät koko suvulle tai pienet ja intiimit häät Lapissa, Hotel Levi Panoramasta ja Tapahtumakeskus Levi Summitista löytyy juhlaasi sopiva tila.

Häät tunturimaisemissa - opas hääparille

Illallinen Levillä näköalaravintolassa

Ravintolamme tarjoavat juhlaasi mitä herkullisimmat maut ja suussa sulavat menukokonaisuudet. Illallinen, lounas, brunssi tai cocktailtilaisuus – menuvalinnat rakennetaan aina yhdessä kanssasi siten, että ne sopivat täydellisesti juhlaasi. Ravintoloissa käytetään laadukkaita paikallisia ja lähialueen raaka-aineita, ja ruoat valmistetaan alusta saakka itse omassa keittiössä. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa sinua viinien ja juomien valinnoissa sekä huolehtii että tarjoilu sujuu tilaisuudessa mutkattomasti.

Näköalaravintola Panorama
Hotellin toisessa kerroksessa sijaitseva tyylikäs ja elegantti maisemaravintola.

Gold Digger Bar & Lounge
Hotellin seitsemännessä kerroksessa sijaitseva kullanhuuhtojateemainen ravintola upeilla maisemilla.

Spiella Café & Restaurant
Tyylikäs ja viihtyisä ravintola, jossa takka luo tunnelmaa. Ravintola sijaitsee Tapahtumakeskus Levi Summitin yhteydessä.

Tapahtumakeskus Levi Summit
Hotel Levi Panoraman vieressä sijaitseva keskus, jonka monipuoliset tilat ovat helposti muunneltavissa.

Bistro K5 Levi
Lämminhenkinen ravintola Levin keskustassa, Hotel K5 Levissä

Saamen kammi
Aidot lappilaiset herkut avotulen äärellä, ravintola sijaitsee Hotel K5 Levin pihapiirissä

Kysy lisää myyntipalvelustamme!

Häämatka tai hääyö keskiyön auringon alla

Miltä kuulostaisi häämatka Levitunturissa, Lapin kesäisen luonnon ympäröimässä? Levin kesä tarjoaa runsaasti monipuolista tekemistä ja viikko-ohjelmasta löydät tekemistä jokaiselle päivälle. Mikäli aktiviteettien sijasta halajat luonnon rauhaan, voit suunnata luonnon helmaan ja kuunnella tunturin loputonta hiljaisuutta. Patikointireitille pääset suoraan hotellin ovelta. Luonto ja tunturimaisemat ovat läsnä myös Hotel Levi Panoramassa, sillä maisemahotellissamme voit ihailla näkymiä myös hotellihuoneesta käsin. Ravintola Panoramassa nautit herkullisen ja runsaan buffetaamiaisen sekä maittavat illalliset, tietysti lähialueen raaka-aineista valmistettuna. 

Majoituspaketti häämatkalle tai hääyöksi Hotel Levi Panoramaan

Kolmen vuorokauden majoitus valitsemassasi huoneluokassa, runsas buffetaamiainen, kuplivaa ja naposteltavaa hotellihuoneeseen tulopäivänä sekä herkullinen illallinen kahdelle. Kysy tarjousta myyntipalvelustamme toivomallesi ajankohdalle.

Varaukset ja tiedustelut

GoLevi.fi Myyntipalvelu
Puh: 040 456 2059 (arkisin klo 9-16)
Email: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.