Lomahuoneistot Levin eturinteessä

Levi Chalets -huoneistot sijaitsevat Hotel Levi Panoraman välittömässä läheisyydessä. Huoneistot ovat tasokkaita ja tilavia ja on sisustettu tyylikkäästi. Huoneistojen varustus on kattava, jotta lomasi Levillä olisi mahdollisimman vaivaton: huoneistossa on mm. kattavasti keittiötarvikkeita, jotta voit kokata herkullisia aterioita lomasi aikana. Mikäli kuitenkin kaipaat lomallasi helppoutta, ovat kaikki Hotel Levi Panoraman ja ravintoloiden palvelut käytössäsi. Runsas aamiaisbuffet hotellissa sisältyy majoituksen hintaan.

Levi Chalets -huoneistojen asukkailla on omat suksivarastot sekä suksien huoltotilat rakennuksen ensimmäisessä kerroksessa. Rakennuksesta on vain 100 metriä Levin eturinteeseen ja Levi Express Gondolin yläasemalle, joten huoneistoista on helppo lähteä rinteeseen, hiihtämään, Levin keskustaan tai muihin aktiviteetteihin. Asukkailla on käytettävissään maksuton 15-paikkainen autotalli sekä oma pysäköintialue maksuttomine lämmityspistokepaikkoineen. Kaikki huoneistot ja niiden parvekkeet ovat savuttomia eikä huoneistoihin voi tuoda mukanaan lemmikkejä.

Levi Chalets

Tunturitie 205, 99130 Levi

Yksittäiset majoitusvaraukset ja tiedustelut
Puh. 016 336 3000
Fax 016 336 3010
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.


Levi Chalets kaksiot 45-50m²

Huoneistoissa on yksi makuuhuone, kutsuva tupakeittiö, makuualkovi sekä kylpyhuone. Makuuhuoneessa on kaksi erillistä 90cm leveää vuodetta. Makuualkovissa on kerrosvuode, joista alavuode on 120cm ja ylävuode 80cm leveä. Tupakeittiöstä löydät kylmälaitteet, astianpesukoneen sekä täyden keittiövarustuksen. Kylpyhuoneessa on sauna, wc, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi sekä hiustenkuivaaja. Olohuoneessa varusteluna on taulutelevisio, dvd-soitin sekä sohvaryhmä. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet parvekekalusteineen. Huoneistossa majoittuu mukavasti neljä aikuista tai kaksi aikuista ja 1-3 lasta.

Levi Chalets kolmiot 65m²

Huoneistoissa on kaksi makuuhuonetta, tilava ja viihtyisä tupakeittiö sekä kylpyhuone. Makuuhuoneissa on kaksi erillistä 90cm leveää vuodetta. Tupakeittiöstä löydät kylmälaitteet, astianpesukoneen sekä täyden keittiövarustuksen. Kylpyhuoneessa on sauna, wc, pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi sekä hiustenkuivaaja. Olohuoneessa varusteluna on taulutelevisio, dvd-soitin sekä vuodekulmasohva. Kaikissa huoneistoissa on lasitetut parvekkeet parvekekalusteineen. Huoneistoistoon majoittuu mukavasti 4-5 aikuista tai neljä aikuista ja 1-2 lasta.

Levi Chalets varustelu

Kaikkien chalettien perusteellinen varustelu kattaa kaiken mitä tarvitaan pidempäänkin vierailuun: pyykinpesukone, vaatteiden kuivauskaappi, hiustenkuivaaja, taulutelevisio, dvd-soitin, kylmälaitteet ja astianpesukone.

Hotel Levi Panorama

Kokous- ja juhlatilat Levillä upeissa maisemissa

Hotel Levi Panoraman upeat maisemalliset kokoustilat Levillä sekä erilaiset ravintolatilat soveltuvat monenlaisiin tapahtumiin aina pienistä kokouksista isompiinkin juhlatilaisuuksiin. Panorama on ainoa rinteessä sijaitseva hotelli Levitunturissa, ja hotellin kokoustiloista onkin upeat maisemat Levin eturinteeseen. Hotellissa on ravintoloiden yhteydessä kaksi kokouskabinettia: toisessa kerroksessa Näköalaravintola Panoraman yhteydessä sijaitseva Panoramakabinetti sekä seitsemännessä kerroksessa Gold Digger Bar & Loungen yhteydessä sijaitseva Kultakabinetti. Lisäksi hotellin ravintolat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin. Ehkäpä unelmasi on häät Levillä tai mielessäsi on yritystapahtuma hotellissa Levitunturissa?

Hotellin yhteydessä oleva Tapahtumakeskus Levi Summit puolestaan tarjoaa upeat kokous- ja juhlatilat Levillä tunturimaisemin pienistä tilaisuuksista aina suurinkiin messutapahtumiin.

Hotel Levi Panoraman henkilökunta huolehtii tapahtumasi sujuvuudesta ja ravintola toteuttaa tarjoilut toiveesi mukaan aamiaisesta ja kokouskahveista gaalaillalliseen. Halutessasi voit ostaa koko paketin samasta osoitteesta: hotellin yhteistyökumppanien kautta järjestyvät helposti myös lisäpalvelut aina esiintyjistä gondoli- tai bussikuljetuksiin.

Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!

Upeimmat kokoustilat Levillä

Tapahtumakeskus Levi Summitin maisematilat tarjoavat upeat puitteet tapahtumiin Levillä. Maisematiloja on yhteensä kuusi, ja niistä aukeavat huikeat näkymät Levin tunturikylän yli Lapin aavoille. Kukin tila sopii 20-30 hengen tilaisuuksiin, mutta ne voidaan myös yhdistää monipuolisesti keskenään, jolloin tilat soveltuvat suurillekin ryhmille. Maisematilat yhdistyvät helposti siirrettävien seinien avulla myös aula- ja kahvilatiloihin, joten tilat sopivat mainiosti vaikkapa messujen näyttelyalueeksi tai illallissaliksi.

Monipuoliset ravintolat Levillä

Näköalaravintola Panorama
Hotellin ensimmäisessä ja toisessa kerroksessa sijaitseva tyylikäs ja elegantti à la carte ja buffet maisemaravintola, 

Gold Digger Bar & Lounge
Hotellin seitsemännessä kerroksessa sijaitseva kullanhuuhtojateemainen ravintola upeilla maisemilla.

Tapahtumakeskus Levi Summit
Hotel Levi Panoraman vieressä sijaitseva keskus, jonka monipuoliset tilat ovat helposti muunneltavissa.

Maisemallinen sauna Levillä

Hotel Levi Panorama tarjoaa upeilla maisemilla varustetun saunan Levillä. Näköalasaunat Levitunturissa ovat oiva paikka järjestää esimerkiksi kaveriporukan tai työkavereiden illanvietto. Saunat sijaitsevat hotellin 7. kerroksessa ja niiden isoista maisemaikkunoista voit ihailla lumettomaan aikaan Levin eturinteessä laiduntavia poroja ja talvella laskettelijoita. Tilassa on erilliset naisten ja miesten saunat, joista kumpaankin mahtuu kerralla noin 15 saunojaa. Kummankin saunan yhteydessä on suihkut sekä pukeutumistila.

Kaikille yhteisestä saunan oleskelutilasta avautuvat näkymät hotellin sisäpihan yli tunturimaisemiin. Voit ihailla revontulia tai keskiyön aurinkoa Aakenus-, Kätkä- tai Pallastuntureiden yllä. Oleskelutilasta on käynti myös suurelle näköalaterassille.

Saunat, oleskelutilat ja terassi ovat anniskelualuetta, joten hotellin ravintola järjestää mielellään tilaisuuteesi saunajuomat tai vaikkapa iltapalat. Omien juomien nauttiminen on tiloissa kielletty.

Sauna on auki päivittäin klo 16-21 ja on veloituksetta käytössä Hotel Levi Panoraman ja Levi Chalets -huoneistojen vieraille. Avoimen saunavuoron ulkopuolella sauna on mahdollista varata myös yksityistilaisuuksia varten.

Avoin saunavuoro klo 18-21. Saunamaksu ulkopuolisille 8 € / hlö.
Yksityissauna 1-10hlö 200 € / 2h, lisähenkilöt 15 € / hlö
Hinnat sisältävät 1 pyyheliinan / hlö.
Kysy lisää Golevi.fi myyntipalvelusta!

Hotel Levi Panorama

 

Hotel Panorama palvelee jälleen talvikaudella 2020 - 2021!
Syksyn ajan varattavissa Levi Chalets -huoneistot, joihin nyt myös aamiaismahdollisuus ma-la Cafe Spiellassa (29.8-26.9.)

Sisarhotellimme Hotel K5 Levi palvelee kylän vieressä koko syksyn niin hotellin kuin ravintolan osalta.

Hotelli Levin eturinteessä

Hotel Levi Panorama on Levin ainoa rinnehotelli, joka tarjoaa korkeatasoista majoitusta Levillä. Levin keskustan yläpuolella sijaitsevaan hotelliin pääset kulkemaan kätevästi Levi Express Gondolilla, eturinteen portaita pitkin tai autolla. Levin ainoa ski-in/ski-out -hotelli sijaitsee Levitunturin Koutalaella, vain 15 minuutin ajomatkan päässä Kittilän lentoasemalta. Hotel Levi Panoraman maisemat kantavat aina Pallaksen, Aakenuksen sekä Ylläksen tuntureille asti.

Saapumisohjeet Hotel Levi Panoramaan!

Hotel Levi Panoraman palvelut

Hotellissa on kattava palvelutarjonta, mm. ravintoloita, baareja sekä elokuvateatteri anniskeluoikeuksineen. Hotellin vieressä sijaitseva Tapahtumakeskus Levi Summit tarjoaa loistavan yhdistelmän majoitus- ja kokouspalveluja Levin parhaalla paikalla.

Lue lisää palveluista

- 24/7 vastaanotto
- sisäänkirjaus klo 16.00, uloskirjaus klo 11.00
- wifi hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa
- asiakassaunat, 7. krs
- kuntoiluhuone, -1 krs
- leikkihuone lapsille 1 krs
- suksivarasto ja suksien huoltohuone
- ilmainen pysäköinti, lämmityspistokkeita lisämaksusta
- hissit kaikkiin kerroksiin
- lemmikkiystävällisiä huoneita
- pesulapalvelu
- huonepalvelu
- matkatavarasäilytys
- kokoustilat
- ravintola
- aulakahvila
- myymälä
- Samiland museo
- Elokuvateatteri

Hotel Levi Panorama

Tunturitie 205, 99130 Levi

Yksittäiset majoitusvaraukset ja tiedustelut
Puh. 016 336 3000
Fax 016 336 3010
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Aamiainen

Panoraman monipuolisesta ja herkullisesta aamiaiskattauksesta löytyy kaikki tarvittava päivän hyvään aloitukseen. Majoitusasiakkaille aamiainen on maksuton, mutta tervetulleita ovat myös muualla majoittuvat. Katso tarkemmat tiedot kuten kattausajat ravintolat sivulta

Majoitus Levillä maisemahotellissa

Huoneiden varustelu

  • Vedenkeitin (kahvia ja teetä)
  • wifi ja langallinen internetyhteys
  • taulutelevisio, maksuttomia kansainvälisiä kanavia ja maksulliset elokuvat
  • minibaari
  • tallelokero
  • hiustenkuivain
Varausehdot
 

Standard-huone  /

Standard-huoneet ovat kooltaan tilavia 28,5m² huoneita, joiden näköalat avautuvat laskettelurinteeseen tai Levin eturinteen kauniiseen metsään. Osa toisen kerroksen standard-huoneista on mahdollista yhdistää keskenään väliovella ja ylemmissä kerroksissa kylpyammeelliseen Junior Suiteen. Huoneissa on 100cm leveät vuoteet kahdelle sekä divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode. Osa huoneista on lemmikkiystävällisiä. Kylpyhuoneessa on suihku ja wc.

Superior-huone /

Superior-huoneet ovat kooltaan 33m² ja niiden näköalat avautuvat hotellin sisäpihalle sekä Kätkä- ja Aakenustuntureille päin. Huoneissa on 100cm leveät vuoteet kahdelle sekä divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode. Osa huoneista on yhdistettävissä väliovella keskenään perhehuoneeksi. Suurimmassa osassa Superior-huoneita on oma parveke, poislukien 2. kerroksen huoneet. Osa huoneista on lemmikkiystävällisiä.

Junior-sviitti saunalla /

Saunalliset Juniorsviitit ovat kooltaan 46,5m². Avarista huoneista avautuvat maisemat hotellin takapihalle ja etelään. Kaikissa huoneissa on kaksi erillistä 100cm leveää vuodetta sekä divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode. Huoneessa on oma sauna, ja kylpyhuoneessa on suihku ja wc. Kaikissa, paitsi toisen kerroksen Juniorsviitissä on parvekkeet.

Junior-sviitti kylpyammeella /

Hotellissa on viisi kylpyammeellista Juniorsviittiä, kooltaan 37-41,5m². Huoneiden maisemat avautuvat Levin eturinteeseen tai tunturimetsään. Huoneissa on 100cm leveät vuoteet kahdelle sekä divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode. Osassa huoneista on oma parveke ja osa sviiteistä on yhdistettävissä viereiseen Standard-huoneeseen väliovella. Kylpyhuoneessa on kylpyamme, suihku ja wc.

Standard-sviitti /

Standardsviiteissä on erillinen tilava makuuhuone sekä olohuone, sviitit ovat kooltaan 52,5m². Tämä huonetyyppi on mainio ja tilava majoitusvaihtoehto esimerkiksi perheille. Huoneiden näkymät ovat hotellin sisäpihalle päin ja huoneista voi ihailla Kätkätunturin lakea. Huoneissa on 100cm leveät vuoteet kahdelle ja olohuoneessa divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode.

Deluxe-sviitti, 1 makuuhuone /

Hotellissa on neljä Deluxesviittiä, joissa on yksi erillinen makuuhuone ja olohuone. Nämä tyylikkäät ja avarat huoneet ovat kooltaan 65-67,5m². Makuuhuoneessa on 100cm leveät vuoteet kahdelle ja olohuoneessa on divaanivuodesohva, josta saa sijattua lisävuoteen. Makuuhuoneesta näkymät avautuvat hotellin sisäpihan yli Aakenus- ja Kätkätuntureille ja ylemmissä kerroksissa olevista sviiteistä Pallastuntureille. Huoneessa on kaksi kylpyhuonetta. Pienemmässä kylpyhuoneessa on suihku ja wc ja suuremmassa kylpyhuoneessa on oma sauna, kylpyamme ja suihku. Osassa huoneista on oma parveke.

Deluxe-sviitti, 2 makuuhuonetta /

Hotellissa on viisi Deluxesviittiä, joissa on kaksi erillistä makuuhuonetta ja oleskelutilat. Huoneet ovat kooltaan 65-67,5m². Isommassa makuuhuoneessa on kaksi erillistä 100 cm leveää vuodetta ja pienemmässä makuuhuoneessa on kaksi 90 cm leveää vuodetta. Huoneista on näkymät eturinteen tunturimetsään. Osa huoneista on lemmikkiystävällisiä.

Huoneissa on taulutelevisiot makuuhuoneissa ja olohuoneessa, minibaari, tallelokero, vedenkeitin (kahvia ja teetä), Cupsolo-keitin, silitysrauta ja -lauta sekä vaatteiden kuivauskaappi. Huoneessa on kaksi kylpyhuonetta. Pienemmässä kylpyhuoneessa on suihku, wc ja hiustenkuivain. Suuremmassa kylpyhuoneessa on oma sauna, suihku, wc ja hiustenkuivain. Huonevarustukseen kuuluu myös kylpytakit ja -tossut. Huoneissa on maksuton langaton ja langallinen internetyhteys. Osassa huoneista on oma parveke.

Sky Suite  /

Sky Suitet tarjoavat erilaista luksusta Levin tunturikylän läheisyydessä. Sky Suitet ovat ihanteellisia Levin tunturikylän tuikkeen, tähtitaivaan, ruskan väriloiston, revontulien ja yöttömän yön ihailuun. Sky Suitessa voi viettää yön hotellihuoneen sviitin yhteydessä olevassa lasikattoisessa iglussa Lapin taivaan alla, mutta halutessaan voi myös käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.

Hotellin ylemmissä kerroksissa 4, 5 ja 6 sijaitsevissa Sky Suiteissa on yhdistetty oleskelu- ja makuuhuone, kylpyhuone, jossa on kylpyamme, sekä lasitettu oleskelualue joka tuo maiseman lähelle. Huoneista on näkymät laskettelurinteeseen ja Levin tunturikylään. Huoneessa on kaksi 100cm leveää vuodetta ja vuodesohva, josta voidaan sijata 120cm leveä lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle. Lasitettu oleskelualue on kalustettu mukavalla istuinryhmällä ja parivuoteella, ja siellä voi halutessaan myös yöpyä. Huone on kooltaan 37m² ja lasi-iglu 31m².

Sky Suite Deluxe  /

Sky Suite Deluxe tarjoaa hieman enemmän tilaa ja luksusta. Tässä huoneessa viihtyy helposti koko loman Levin tunturikylän tuiketta, tähtitaivasta, ruskan väriloistoa, revontulia ja yötöntä yötä ihaillen ja hotellin palveluista nauttien. Sky Suite Deluxessa voi viettää yön hotellihuoneen sviitin yhteydessä olevassa lasikattoisessa iglussa Lapin taivaan alla, mutta halutessaan voi myös käpertyä hotellihuoneen vuoteeseen.

Hotellin ylemmissä kerroksissa 4, 5 ja 6 sijaitsevissa Sky Suite Deluxe -sviiteissä on makuuhuone, olohuone, kaksi kylpyhuonetta, oma sauna, ja minikeittiö jossa on mikro ja jääkaappi. Lisäksi sviiteissä on lasitettu oleskelualue joka tuo maiseman lähelle. Huoneista on näkymät laskettelurinteeseen ja Levin tunturikylään. Makuuhuoneessa on kaksi 100cm leveää vuodetta ja olohuoneessa vuodesohva, josta voidaan sijata 140cm leveä lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle alle 12-vuotiaalle lapselle. Lasitettu oleskelualue on kalustettu mukavalla istuinryhmällä ja parivuoteella, ja siellä voi halutessaan myös yöpyä. Huone on kooltaan 65m² ja lämmitetty lasi-iglu 28,5m².

FinnairPlushansel 150ets-fi

Hotel Levi Panorama

Majoitu korkeatasoisesti näköalapaikalla Levin eturinteessä

Terveloa Leville lasketturinteiden ja arktisen luonnon ääreen. Panoramasta avautuvat huikeat maisemat Levin keskustan yli, hyvällä näkyvyydellä jopa Pallas-, Aakenus- ja Yllästuntureille asti.

Ski in Ski out!

Levin ainoa rinnehotelli hemmottelee laskettelijoita. Kellarikerroksen tilavan suksivaraston kautta ulos astuessasi olet jo rinteessä. Vastaavasti hotellille palatessasi suksivaraston lukolliset säilytyskaapit, suksien huoltohuone, pukuhuoneet ja suihkut vähentävät laskupäivän jälkeisen varusterumban minimiin. Laskupäiväsi voit kruunata löylyillä 7:nnen kerroksen ainutlaatuisessa maisemasaunassa.

Aivan Levin keskustan lähellä

Levi Express gondolihissi kulkee Panoraman ja keskustan väliä. Illalla gondolin pysähdyttyä yhteyttä ylläpitää shuttle-bussi. Katso tarkemmat aikataulut yhteystieto -sivulta. Eturinteen portaat on haastetta kaipaavan ulkoilijan valinta. Omalla autolla liikkuminen on helppo vaihtoehto, etupihan pysäköintialue on käytettävissäsi maksutta ja lämmityspistokepaikkoja on saatavilla lisämaksusta.

Nauti hyvästä ruoasta, juomasta ja viihteestä

Sesongin vaiheesta riippuen sinua palvelee Panoraman rakennuksessa ja pihapiirissä kahdesta viiteen ravintolaa, kahvilaa tai baaria ja anniskeluoikeuksin varustettu yli 400 paikkainen elokuvateatteri. 2017 talvikaudelle hotellin piha-alueelle rakennetaan jälleen lumesta elämyksellinen Snow Dome -ravintola.

Lue lisää palveluista
- 24/7 vastaanotto
- sisäänkirjaus klo 16.00, uloskirjaus klo 11.00
- wifi hotellihuoneissa ja yleisissä tiloissa
- asiakassaunat, 7. krs
- kuntoiluhuone, -1 krs
- leikkihuone lapsille 1 krs
- suksivarasto ja suksien huoltohuone
- ilmainen pysäköinti, lämmityspistokkeita lisämaksusta
- hissit kaikkiin kerroksiin
- lemmikkiystävällisiä huoneita
- pesulapalvelu
- huonepalvelu
- matkatavarasäilytys
- kokoustilat
- ravintola
- aulakahvila
- myymälä
- Samiland museo
- Elokuvateatteri
- Hotel fact sheet

Aamiainen

Panoraman monipuolisesta ja herkullisesta aamiaiskattauksesta löytyy kaikki tarvittava päivän hyvään aloitukseen. Majoitusasiakkaille aamiainen on maksuton, mutta tervetulleita ovat myös muualla majoittuvat. Katso tarkemmat tiedot kuten kattausajat ravintolat sivulta

Majoitu viihtyisästi maisemahotellissa

Panoraman huoneet ovat tilavia ja modernin pohjoismaisesti sisustettuja. Kaikkiin kerroksiin kulkee hissi.

Alla tarkemmat tiedot kaikista majoitusvaihtoehdoista.
Vastaanotto palvelee 24/7.

Huonetyypit

Huoneiden varustelu

Kaikkien huoneiden varusteluun kuuluu: taulutelevisio, minibaari, tallelokero, vedenkeitin johon kahvia sekä teetä, hiustenkuivain, maksuton wifi ja langallinen internetyhteys. Kotimaisten kanavien lisäksi TV:n viihdetarjontaa täydentävät kansainväliset TV-kanavat ja pay-per-view elokuvat. Wifi verkko on käytettävissä myös hotellin yleisissä tiloissa.

 

Standard-huone  /

Huone ja kylpyhuone, pinta-ala yhteensä 28,5m². Kaksi erillistä 100 cm leveää vuodetta tai 200cm leveä tuplavuode lisäksi divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode yhdelle aikuiselle tai enintään kahdelle lapselle. Näköala huoneesta avautuu pohjoiseen tai Levin eturinteen kauniiseen metsään.

Tiedustele asiakaspalvelusta väliovella yhdistettäviä huoneita sekä lemmikkiystävällisiä huoneita.

Superior-huone /

Huone ja kylpyhuone, pinta-ala yhteensä 33 m². Kaksi erillistä 100 cm leveää vuodetta tai 200 cm leveä tuplavuode lisäksi divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode yhdelle aikuiselle tai enintään kahdelle lapselle. Huoneiden maisemat avautuvat hotellin takapihalle ja etelän tuntureille. Perusvarustuksen lisäksi huoneessa oma kuivauskaappi vaatteille.

Tiedustele asiakaspalvelusta väliovella yhdistettäviä, parvekkeellisia tai invavarusteluja Superior-huoneita.

Junior-sviitti saunalla /

Tilava huone ja kylpyhuone sekä sauna, pinta-ala yhteensä 46,5 m². Huoneessa on kaksi 100 cm leveää vuodetta sekä divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneiden maisemat avautuvat hotellin takapihalle ja etelän tuntureille. Perusvarustuksen lisäksi: oma sauna, kylpytakit ja -tossut, Cupsolo-keitin, silityslauta ja- rauta sekä vaatteiden kuivauskaappi.

Tiedustele asiakaspalvelusta parvekkeellisia Junior-sviittejä.

Junior-sviitti kylpyammeella /

Tilava huone ja kylpyhuone ammeella, pinta-ala yhteensä 37 - 41,5 m². Osassa sviiteistä on oma parveke. Huoneessa on kaksi 100 cm leveää vuodetta sekä divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Huoneiden maisemat avautuvat Levin eturinteeseen tai tunturimetsään. Perusvarustuksen lisäksi: kylpyamme, kylpytakit ja -tossut, Cupsolo-keitin, silityslauta ja- rauta sekä vaatteiden kuivauskaappi. Osassa junior-sviittejä on oma parveke, josta avautuvat näköalat etelän tuntureille.

Tiedustele asiakaspalvelusta väliovella standard-huoneeseen yhdistettävää sviittiä.

 

Standard-sviitti /

Tilava makuuhuone, olohuone ja ranskalainen parveke. Huoneiston pinta-ala on yhteensä 52,5 m². Makuuhuoneessa on kaksi 100 cm leveää vuodetta ja olohuoneessa divaanivuodesohva, josta voidaan sijata lisävuode yhdelle aikuiselle tai kahdelle lapselle. Erilliset huoneet tekevät tästä hyvän vaihtoehdon perheelle!

Perusvarustuksen lisäksi: kylpytakit ja -tossut, Cupsolo-keitin, silityslauta ja -rauta sekä vaatteiden kuivauskaappi.

 

Deluxe-sviitti, 1 makuuhuone

Makuuhuone, olohuone ja kaksi kylpyhuonetta, kylpyamme ja sauna. Huoneiston pinta-ala on yhteensä 65 - 67,5 m². Makuuhuoneen näköala avautuu hotellin sisäpihan yli , olohuoneesta puolestaan Levin eturinteeseen.

Perusvarustuksen lisäksi: toinen televisio makuuhuoneessa, kylpytakit ja -tossut, Cupsolo-keitin, silityslauta ja- rauta sekä vaatteiden kuivauskaappi.

Tiedustele asiakaspalvelusta parvekkeella varustettuja Deluxe-sviittejä.

 

Deluxe-sviitti, 2 makuuhuonetta

Kaksi erillistä makuuhuonetta, olohuone ja kaksi kylpyhuonetta. Huoneiston pinta-ala on yhteensä 65 - 67,5 m². Isommassa makuuhuoneessa on kaksi erillistä 100 cm leveää vuodetta ja pienemmässä makuuhuoneessa kaksi 90 cm leveää vuodetta. Makuuhuoneen näköala avautuu hotellin sisäpihan yli , olohuoneesta puolestaan Levin eturinteeseen.

Perusvarustuksen lisäksi: toinen televisio makuuhuoneessa, kylpytakit ja -tossut, Cupsolo-keitin, silityslauta ja- rauta sekä vaatteiden kuivauskaappi.

Tiedustele asiakaspalvelusta parvekkeellisia varustettuja Deluxe-sviittejä ja lemmikkiystävällisiä sviittejä.

FinnairPlushansel 150ets-fi

Hotelli Levi Panorama

Tunturitie 205
99130 LEVI

Puh: 016 336 3000
Fax: 016 336 3010
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Ryhmä, -kokous, -tapahtuma- ja pöytävaraukset
ma-pe klo 09.00-16.00
Puh: 040 456 2059
Sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Laskutusohjeet
K. Oy Koutalaki 1 / Hotel Levi Panorama
KF Restaurants Oy
Levin Luontokeskus Oy / Kokous- ja kongressikeskus Levi Summit

 

Ski-in & Ski-out

Koutalaelle pääset laskemaan suoraan Levin eturinteestä.

Autolla ja taksilla

Levin keskustasta n. 2km etelään Levintietä, jolta käännös Tunturitielle Rautian ja Nesteen välistä. Tunturitietä jatketaan  n. 2 km, jolloin saavutaan Koutalaelle.

Kittilän ja Levin Taksi palvelee numerossa 0200 99800.

Levi Express gondolihissi

Gondoli on avoinna 23.4.2017 saakka klo 9:30-21:00.
Klo 9:30-19 hissilippu 4,75 € / hlö.
Klo 19-21 hissin käyttö on maksutonta.

Shuttle Hotel Levi Panorama

Shuttle kulkee puolen tunnin välein Hotel Levi Panoraman ja Hotel K5 Levin välillä.
Kuljetuksen hinta 3 € / suunta tai 5 € / meno-paluu. Min. 10 € ravintolakuitti Bistro K5:stä tai Ravintola Panoramasta/Vettasta oikeuttaa ilmaiseen shuttle-lippuun.

Shuttle kulkee seuraavina päivinä:

14.11.2016-14.12.2016: to-la
15.12.2016-10.1.2017: joka päivä
11.1.2017-19.2.2017: ke-la
20.2.2017-22.4.2017: joka päivä
23.4.2017-7.5.2017: to-la

 

Lähdöt Hotel K5 Levistä (keskustasta) Hotel Levi Panoramaan

Klo 21:30, 22:00, 22:30, 23:00, 23:30

Lähdöt Hotel Levi Panoramasta Hotel K5 Leviin (keskustaan)

Klo 21:15, 21:45, 22:15, 22:45, 23:15, 23:45

 

Alakategoriat