Ravintola Saamen Kammi | Hotel K5 Levi pihapiiri

Saamen Kammin kattaukset alkavat jälleen talvella!

Saamen Kammi on Levin ainoa, aitoa lappilaista ruokaa tarjoava ravintola. Ravintola on maan alle rakennettu, perinteinen saamelainen turvekammi, joka sijaitsee Hotel K5 Levin pihapiirissä. Ravintola tarjoilee monipuolisesti lappilaisia herkkuja elävän tulen äärellä. Eksoottinen joikumusiikki ja Lapin tarinat antavat lisämakua illalliseen.

Pöytävaraukset
Kattaukset järjestetään klo 18 ja klo 21, kun vieraita on vähintään 15.
Tee pöytävaraus viimeistään edellisenä päivänä klo 17.00 mennessä.
Torstain ja perjantain kattauksissa joikuesitys, menun hinta 59 € / 25 €.
Muina päivinä joiku vain tilauksesta, menun hinta ilman joikua 55 € / 22 €.

Puh. 016-639 1100
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kammin menu
Saamen Kammin kotisivut

Hotel K5 Levi | Kätkänrannantie 2, Levi
Puh. 016 639 1100 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Saamen kammi on Levin tunnelmallisin ravintola ja tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön niin perhejuhliin kuin yrityksen illalliselle. Nuotio loimuaa ravintolan keskellä ja voit seurata ruoan valmistumista avotulella. Alkuruoka ja jälkiruoka tarjoillaan pöytiin, mutta pääruoat on perinteiseen tapaan katettu patoihin avotulen ympärille. Jälkiruoan aikana nautit aidosta saamelaisesta joikumusiikista sekä aidoista Lapin tarinoista torstaisin ja perjantaisin! Joiku saatavilla myös tilauksesta.

Menu on lähiruokaa parhaimmillaan, erilaiset poroherkut ovat menun keskiössä. Saamen kammi on varattavissa myös jopa 120 hengen yksityistilaisuuksiin. Perinteisesti jouluaattona Saamen kammissa on mahdollisuus nauttia myös aidosta lappilaisesta jouluruoasta. Saamen kammi on oiva valinta, kun haet aitoa ja autenttista, perinteistä ravintolaa Levillä.

Saamen kammin kattaukset ovat klo 18 ja klo 21. Kattaus toteutuu, kun vieraita on vähintään 15. Tee pöytävaraus numerosta sähköpostitse Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. tai puhelimitse +358 16 6391100 viimeistään edellisenä päivänä klo 17 mennessä.

Asiakaspaikkoja

Buffet-ruokailussa: 120
Pöytiintarjoillussa ruokailussa: 120
Erityistä ravintolassa: maanalainen kammi, saamelainen ravintola, aito lappilainen menu, ruoat tarjoillaan avotulen äärellä, lämmin ja tunnelmallinen, ainutlaatuinen, elämysravintola