Ravintola Saamen Kammi | Hotel K5 Levi pihapiiri

Saamen Kammi auki jälleen kaudella 20-21!

Saamen Kammi on aitoa lappilaista ruokaa tarjoava ravintola Levillä. Ravintola toimii maan alle rakennetussa, perinteisessä saamelaisessa turvekammissa, joka sijaitsee Hotel K5 Levin pihapiirissä. Ravintola tarjoilee monipuolisesti lappilaisia herkkuja, mm. poroa ja loimulohta lisukkeineen elävän tulen äärellä. Eksoottinen joikumusiikki ja Lapin tarinat antavat lisämakua illalliseen.

Pöytävaraukset

Menun hinta 59 € / 25 €.

Puh. 016-639 1100
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Kammin menu
Saamen Kammin kotisivut

Hotel K5 Levi | Kätkänrannantie 2, Levi
Puh. 016 639 1100 | Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
 

Tunnelmallinen Saamen Kammi tarjoaa ainutlaatuisen ympäristön niin perhejuhliin kuin yrityksenkin illalliselle Levillä. Nuotio loimuaa ravintolan keskellä ja voit seurata ruoan valmistumista avotulella. Alkuruoka ja jälkiruoka tarjoillaan pöytiin, mutta pääruoat on perinteiseen tapaan katettu patoihin avotulen ympärille. Jälkiruoan aikana nautit aidosta saamelaisesta joikumusiikista sekä aidoista Lapin tarinoista torstaisin ja perjantaisin! Joiku saatavilla myös tilauksesta.

Menu on lähiruokaa parhaimmillaan, erilaiset poroherkut ovat menun keskiössä. Saamen kammi on varattavissa myös jopa 120 hengen yksityistilaisuuksiin. Perinteisesti jouluaattona Saamen Kammissa on mahdollisuus nauttia myös aidosta lappilaisesta jouluruoasta. Saamen Kammi on oiva valinta, kun haet aitoa ja autenttista, perinteistä ravintolaa Levillä.

 

Asiakaspaikkoja

Buffet-ruokailussa: 120
Pöytiintarjoillussa ruokailussa: 120
Erityistä ravintolassa: maanalainen kammi, saamelainen ravintola, aito lappilainen menu, ruoat tarjoillaan avotulen äärellä, lämmin ja tunnelmallinen, ainutlaatuinen, elämysravintola