Levin golf-kaudella päivänvaloa riittää ympäri kellon ja kierrokselle voi lähteä keskellä yötä. Euroopan pohjoisin 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee Levillä, Levitunturin ja Ounasjoen välimaastossa. Kentän sisälle sijoittuva Taalojärvi tarjoaa pelaamiseen sekä haastetta että näyttävyyttä.

Oletko kokenut Lapin kesän taian?

Pohjoisen kesä hurmaa hiljaisuudella, puhtaalla luonnolla, tuntureilla puhaltavalla tuulella, maagisella yöttömällä yöllä ja monilla aktiviteeteilla.

Euroopan pohjoisin 18-väyläinen golfkenttä sijaitsee Levillä, Levitunturin ja Ounasjoen välimaastossa. Kentän sisälle sijoittuva Taalojärvi tarjoaa pelaamiseen sekä haastetta että näyttävyyttä.

Suomen Saunapäivän kunniaksi la 27.7.2019 hotellimme 7.kerroksen maisemasaunat lämpiävät kaikille. Tule saunomaan yksin, kaksin tai koko perheen kanssa! Saunan jälkeen maisemaravintolassamme tarjolla grilli-illallinen klo 18-22.

Nyt saatavilla myös Cinema Levi Summitin sarjalippuja!

Sarjalippupaketit: 5 lippua 45 € ja 10 lippua 90 €.

Vietä satumaiset häät yöttömässä yössä tai keskellä kaamosta

Hotel Levi Panorama ja Tapahtumakeskus Levi Summit tarjoavat upeat puitteet hääjuhlan viettoon Levitunturin Koutalaella. Kaikista ravintoloista avautuvat näköalat Lapin luontoon! Hotel Levi Panoraman ja Levi Summitin on useat ravintolat tarjoavat toinen toistaan upeammat puitteet elämäsi tärkeimpään juhlaan. Jokaisella GoLevi-ravintolalla on oma luonteensa, ja tilat soveltuvat hyvin sekä pienten ja intiimien että suurten hääjuhlien viettoon.