Ensilumille edullisesti

Järjestä kokous Lapissa, Levin hulppeiden maisemien äärellä

Levilllä kokoustaminen on inspiroiva elämys töiden ohessa. Henkeäsalpaavat maisemat, herkulliset ruoat ja vilkas tunturikylä varmistavat, että kokouksesi on paljon enemmänkin kuin työn tekoa. Tapahtumakeskus Levi Summit tarjoaa monipuoliset maisematilat ja 436-paikkaisen auditorion kokouksien järjestämiseksi nykyaikaisella tekniikalla.

Korkeatasoinen Hotel Levi Panorama Levi Summitin yhteydessä tarjoaa tyylikkään majoituksen 170 huoneen kera sekä laadukkaat ravintolapalvelut niin kokouksiin kuin upeille illallisille. Hotelli sijaitsee Levin Eturinteessä, joten laskettelemaan pääseminen on erittäin vaivatonta ja Express Gondolilla suoraan tunturikylään viettämään aikaa tai ostoksille.

Viihtyisä Hotel K5 Levi tarjoaa kodikkaamman vaihtoehdon kivenheiton päästä kylän palveluista. Aivan hotellin vierestä lähtevät niin hiihtoladut kuin kelkkareititkin, rinteeseen on n. 8min kävelymatka. Myös Hotel K5 Levillä on erilaisia kokoustiloja ja kattavat ravintolapalvelut, kuten kaksi ravintolaa Bistro K5 ja Ravintola Saamen Kammi.

 

Kokous- ja majoitustarjous Levillä:

Hinnat alk. 112 € / hlö / vrk 

Tarjous sisältää majoituksen jaetussa kahden hengen huoneessa Hotel Levi Panoramassa tai Hotel K5 Levissä, aamiaisen, kokoustilan päiväksi sekä lounaan ja taukotarjoilut.

Runsas ravintolavalikoimamme takaa sen, että illalliseen löytyy vaihoehtoja, kysy tarjous! Saatavilla myös kokouksen oheen aktiviteetteja, esim. ohjattua jumppaa, lumikenkäilyä tai yksityisnäytös elokuvateatterissamme Cinema Levi Summitissa.

 

Varaukset ja kyselyt:

Golevi -myyntipalvelumme palvelee Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. │040 456 2059

Tarjous on voimassa 1.1.-9.4.2020 Hotel Levi Panoramassa ja Hotel K5 Levissä saatavuuden mukaan.

 

Ota yhteyttä ja järjestetään toiveidesi mukainen kokous lumoavassa Lapissa!